iculture-peilt
iCulture Peilt
apple-paviljoen

iCulture peilt: Wat vond jij het belangrijkste nieuws van 9 september?

Wat vond jij het grootste nieuws van 9 september? iCulture is benieuwd! Was het de Apple Watch, of toch de nieuwe iPhones? En ben je ook zo benieuwd naar Apple Pay?

apple-paviljoenDinsdag 9 september is voorbij. We blijven zitten met nog een aantal vragen: hoeveel opslag zit er in de Apple Watch en hoe goed is de batterijduur? Welk percentage strijkt Apple op als je gebruikmaakt van de nieuwe betaaldienst Apple Pay? Maar we kregen dinsdagavond gelukkig ook antwoord op een hoop vragen. Drie nieuwe producten: de iPhone 6, iPhone 6 Plus en Apple Watch. Een nieuwe betaaldienst en een officiële releasedatum voor iOS 8.

Maar misschien heb jij verder gekeken dan die losse aankondigingen en zie je fundamentele veranderingen bij Apple. Ligt de nadruk minder op techniek? Heeft Tim Cook sterker zijn stempel gezet op dit evenement? Of waren we getuige van een historisch moment voor Apple, omdat ze een nieuwe productcategorie zijn gestart? We zijn benieuwd wat jij het grootste nieuws van dinsdagavond vond!

Poll niet goed zichtbaar? Probeer dan via deze link.

In onze eerdere poll vroegen we wat er in de grote witte bouwwerken zou zitten. Helaas, geen kleedkamers voor megalomane Beats-oprichters en ook geen nagebouwde huiskamers voor HomeKit-demonstraties. De vele mensen die hadden gekozen voor de ietwat flauwe optie ‘gebakken lucht’ kwamen nota bene het dichtst in de buurt. Het blijkt namelijk te gaan om gigantische ruimtes met véél lucht waar je de nieuwe producten kunt bekijken.

apple-demoruimte-iphones

apple-demoruimte

apple-demoruimte-9-september

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2014, 9:16
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple watch, iculture peilt, iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.