iculture-peilt
iCulture Peilt
apple-watch-promotiefoto

iCulture peilt: Waar wil jij de Apple Watch voor gebruiken?

De Apple Watch krijgt allerlei functies: het is een fitnesstracker, kan notificaties tonen en zelfs je hartslag doorsturen naar anderen. Maar waar ga jij 'm voor gebruiken?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Watch krijgt volgens insiders minder gezondheidsfuncties. Maar er zitten nog genoeg functies in om toch je gezondheid, sportactiviteiten en dagelijkse lichaamsbeweging in de gaten te houden. Bovendien heeft Apple nog veel meer ideeën wat je zoal met de Apple Watch zou kunnen doen: je muziek bedienen, kijken naar het weerbericht en de beurskoersen, notificaties ontvangen, nieuws lezen. En als je kijkt waar ontwikkelaars alvast mee bezig zijn, dan blijkt wel hoe veelzijdig de Apple Watch kan zijn.

apple-watch-promotiefoto

CEO Tim Cook zei onlangs tijdens een conferentie van het Witte Huis dat de Apple Watch onmisbaar wordt en dat iedereen zijn eigen favoriete toepassing gaat vinden. Consumenten zullen volgens Cook verbaasd zijn hoe breed de Apple Watch inzetbaar is. “Iedereen gaat zijn eigen favoriete functie vinden”, vertelde Cook. “Ik gebruik die van mij altijd in de sportschool om mijn activiteiten te meten. Zit ik te lang, dan tikt de Apple Watch me op de pols, dat ik moet opstaan.”

Maar Tim Cook is geen gewone gebruiker. Misschien ga jij de Apple Watch wel vooral gebruiken om contact te houden met je geliefde, die aan de andere kant van de wereld zit. Daarom de vraag: wat wil jij ermee doen?

Let op: deze poll is alleen bedoeld voor mensen die interesse hebben in de Apple Watch. Heb je geen behoefte om een Apple Watch te kopen of ben je niet geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Apple Watch, dan hoef je de poll niet in te vullen omdat er geen passend antwoord voor jou zal zijn. Kies maximaal 3 antwoorden die op jou van toepassing zijn:

Poll niet goed zichtbaar? Kijk hier voor de rechtstreekse link

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2015, 16:18
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, iculture peilt

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.