iculture-peilt
iCulture Peilt
Vrouw met Apple Watch en staandoel.

iCulture Peilt: Moet Apple elk jaar een nieuwe Apple Watch uitbrengen?

Moet Apple elk jaar een nieuwe Apple Watch uitbrengen, of zijn nieuwe horlogebandjes en kleurtjes voldoende, met af en toe een software-update? Laat het weten in deze editie van iCulture Peilt!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Een horloge draag je meestal voor langere tijd. Toch kan dat met de komst van smartwatches gaan veranderen. Door technische ontwikkelingen loopt je horloge al snel achter: als andere smartwatch-fabrikanten nieuwe hardware-features toevoegen, moet Apple daar ook op inspelen of zelfs vooroplopen met nieuwe features. Het is een duivels dilemma: je wilt niet dat je huidige Apple Watch snel veroudert maar wilt ook niet dat kennissen met een Android-smartwatch mooiere functies hebben.

apple-watch-lifestyle-arm

Pas over een paar jaar weten wel welk update-schema Apple heeft gekozen. De eerste Apple Watch verscheen in het voorjaar van 2015 en de tweede generatie lijkt in het najaar van 2016 te komen, dus ongeveer 1,5 jaar later. Daarna zou Apple kunnen overstappen op een jaarlijks schema, of op een semi-tweejarig schema, zoals ze bij de iPhone doen. Het ene jaar is er een grote update van het uiterlijk, het volgende jaar ligt het accent meer op software en interne verbeteringen.

We zijn benieuwd hoe jij hierover denkt: vind je het prima als Apple elk jaar (of misschien zelfs vaker) modellen met nieuwe hardware-features uitbrengt, of heb je liever dat de huidige Apple Watch de komende drie jaar of meer hetzelfde blijft? Laat weten hoe je erover denkt in onze poll!

Is de poll niet zichtbaar? Gebruik dan deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2016, 20:56
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.