iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture Peilt: Moet Apple elk jaar een nieuwe Apple Watch uitbrengen?

Moet Apple elk jaar een nieuwe Apple Watch uitbrengen, of zijn nieuwe horlogebandjes en kleurtjes voldoende, met af en toe een software-update? Laat het weten in deze editie van iCulture Peilt!

Een horloge draag je meestal voor langere tijd. Toch kan dat met de komst van smartwatches gaan veranderen. Door technische ontwikkelingen loopt je horloge al snel achter: als andere smartwatch-fabrikanten nieuwe hardware-features toevoegen, moet Apple daar ook op inspelen of zelfs vooroplopen met nieuwe features. Het is een duivels dilemma: je wilt niet dat je huidige Apple Watch snel veroudert maar wilt ook niet dat kennissen met een Android-smartwatch mooiere functies hebben.


apple-watch-lifestyle-arm

Pas over een paar jaar weten wel welk update-schema Apple heeft gekozen. De eerste Apple Watch verscheen in het voorjaar van 2015 en de tweede generatie lijkt in het najaar van 2016 te komen, dus ongeveer 1,5 jaar later. Daarna zou Apple kunnen overstappen op een jaarlijks schema, of op een semi-tweejarig schema, zoals ze bij de iPhone doen. Het ene jaar is er een grote update van het uiterlijk, het volgende jaar ligt het accent meer op software en interne verbeteringen.

We zijn benieuwd hoe jij hierover denkt: vind je het prima als Apple elk jaar (of misschien zelfs vaker) modellen met nieuwe hardware-features uitbrengt, of heb je liever dat de huidige Apple Watch de komende drie jaar of meer hetzelfde blijft? Laat weten hoe je erover denkt in onze poll!

Is de poll niet zichtbaar? Gebruik dan deze link.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 49 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.