iCloud Windows-beta met iCloud Drive beschikbaar voor betatesters

Apple heeft een iCloud voor Windows betaversie beschikbaar gesteld voor AppleSeed-testers. De beta ondersteunt iCloud Drive.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple nodigt AppleSeed-testers uit voor de laatste Windows-beta van iCloud. Hiermee krijgen Windows-gebruikers voor het eerst toegang tot iCloud Drive, Apple’s nieuwe online opslagdienst in OS X Yosemite en iOS 8. De beta was eerder al te gebruiken door ontwikkelaars, maar is via AppleSeed nu voor een breder publiek beschikbaar.


iCloud Windows beta AppleSeed

AppleSeed is Apple’s testprogramma, waarmee een groep vrijwillige testers vroegtijdig aan de slag kan met betasoftware. De publieke beta van OS X Yosemite wordt ook via de AppleSeed-website aangeboden. De beta van iCloud voor Windows is alleen verstuurd naar een select aantal testers: de betasoftware is gelinkt in een e-mail aan deze AppleSeed-gebruikers.

Het is op het moment niet mogelijk om je aan te melden voor de iCloud Windows-beta. Apple accepteert op het moment namelijk geen nieuwe aanmeldingen voor het AppleSeed-programma. Alleen als je eerder bent aangemeld als AppleSeed-tester kom je in aanmerking voor de Windows-beta.

Via 9to5Mac

iCloud Drive

iCloud Drive is de online opslag voor je iPhone, iPad en Mac. Apple's eigen apps zoals Pages, Numbers en Keynote werken met iCloud Drive, maar ook apps van derden. Dankzij iCloud Drive zijn alle bestanden op al je apparaten beschikbaar. Op de iPhone en iPad vind je iCloud Drive in de Bestanden-app, terwijl je dit op de Mac in de Finder vindt. Opslagruimte voor iCloud Drive verloopt via iCloud+, maar standaard heeft iedereen 5GB gratis opslag voor onder andere iCloud Drive en reservekopieën voor je iPhone en iPad. Lees alles over het bewaren van bestanden op iCloud Drive en het gebruik van de Bestanden-app.

iCloud Drive

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.