Hourglass telt de seconden tot je verjaardag op de Apple Watch

Met Hourglass kun je de seconden tot je vakantie, verjaardag of een andere dag aftellen op de Apple Watch. De iPhone-versie van de app heeft ook een widget voor het Berichtencentrum.

Hourglass appHoeveel nachtjes slapen tot je jarig bent? Hoe lang nog tot de volgende vakantie van start gaat? En hoeveel seconden duurt het nog tot 2016 is aangebroken? We houden constant bij wanneer de volgende, belangrijke dag aanbreekt. Daar gebruiken we op de iPhone een agenda voor, maar stiekem tellen we zelf vooral de dagen, uren en minuten af. Daar is op de Apple Watch een handige app voor. In Hourglass zie je precies hoe lang het nog duurt tot een bepaalde dag aanbreekt.


De iPhone-app van Hourglass laat je een bepaalde, belangrijke dag toevoegen, zoals bijvoorbeeld je verjaardag of vakantie. Vervolgens wordt hier door de app continu naar afgeteld. Dat kan door de dagen af te tellen, maar met een druk op de knop wissel je naar uren, minuten of seconden. Een cirkel laat zien hoe lang je al zit te wachten.

Hourglass Apple Watch 2 Hourglass Apple Watch

Dit soort aftel-apps zijn er wel meer, maar Hourglass is net wat uitgebreider. Zo heeft de app een widget voor het Berichtencentrum waarin ook wordt afgeteld. Met de app voor Apple Watch, tel je net zo makkelijk af vanaf je pols. De Watch-app laat je met een stevige schermdruk ook wisselen tussen dagen, uren, minuten en seconden.

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 juli 2015 om 13:05
Onderwerp
Categorie
Apps

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.