Met Numerous bekijk je alle belangrijke cijfers op één plaats

Met Numerous kom je er al snel achter hoe belangrijk getallen zijn. Met de app stel je zelf een dashboard samen met cijfers die voor jou relevant zijn. Handig als je veel met Twitter of Instagram doet, of IFTTT vaak gebruikt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Numerous-icon

Met cijfers kun je alle kanten op. Je telt ermee af naar een belangrijke dag, kunt ermee zien hoe populair je bent op een sociaal netwerk en hoeveel geld er op je bankrekening staat. Met Numerous zet je al de belangrijke cijfers in je leven op een plaats, zodat je ze snel kunt checken.


In Numerous staat jouw ‘dashboard’ met cijfers centraal. Hier voeg je gemakkelijk blokken aan toe die je vult met allerlei statistieken. Hoeveel Apple Watch-apps er op dit moment in de App Store staan bijvoorbeeld, of hoelang het nog duurt totdat Star Wars: The Force Awakens in de bioscoop draait. Deze cijferblokken pluk je uit een uitgebreid Discover-tabblad, waar iedere dag nieuwe cijfers aan toegevoegd worden.

Numerous-Store Numerous-tabblad

Maak Numerous persoonlijk

Numerous wordt echter pas echt interessant als je er persoonlijke cijfers aan koppelt. Voeg bijvoorbeeld een blokje toe met Twittergegevens. Nadat je jouw account gekoppeld hebt kun je het aantal volgers laten zien, maar ook hoe lang geleden het is dat je jouw laatste tweet geplaatst hebt. Hetzelfde geldt voor Facebook en Instagram.

Daarnaast werkt Numerous nu samen met allerlei andere populaire iOS-apps. De Misfit activiteitentracker bijvoorbeeld, zodat je het aantal stappen en verbrandde calorieën kunt raadplegen. Doe je veel met Apple’s Gezondheid-app, dan kun je die ook in Numerous zetten. Of koppel IFTTT er aan, zodat de app aan de hand van je statistieken acties uitvoert.

Lees ook: Vijf handige IFTTT tips om je iPhone slimmer te maken

Op deze manier stel je gaandeweg een pagina samen waarin je alle cijfers die voor jou relevant zijn, op een plek kunt zien. Met de bijbehorende Apple Watch-app kun je deze gegevens ook op je pols bekijken. Het zorgt er in ieder geval weer voor dat je minder afzonderlijke apps hoeft te openen, al is het vooral een vermakelijke manier om te zien wat getallen allemaal over je kunnen vertellen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 juli 2015 om 15:27
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.