Horn Bike: passieve versterker en iPhone-houder voor de fiets

De Horn Bike is een passieve versterker voor de fiets. Je kunt er veiliger mee fietsen, omdat je de iPhone goed kunt verstaan zonder oordopjes in te moeten doen. Verkrijgbaar in zwart, wit en blauw voor ca. 25 euro.

bike-hornWe hebben in het verleden al eens geschreven over de Bone Horn, een houder die het geluid van je iPhone akoestisch kan versterken. De nieuwste variant is de Horn Bike, een passieve versterker die je aan het fietsstuur vastmaakt. Vooral in het verkeer kun je de speaker van de iPhone daardoor beter horen. Als je niet met oordopjes wilt of kunt rondfietsen zou de Horn Bike een oplossing kunnen zijn. Hij voorkomt bovendien dat de iPhone tijdens het fietsen uit je hand glipt.

De Horn Bike is gemaakt van siliconenrubber en heeft twee functies: het is een fietshouder voor je iPhone én het versterkt het geluid van de speaker met zo’n 13 decibel. Zo kun je zonder oordopjes rondrijden en toch de aanwijzingen van eventuele navigatiesoftware verstaan of naar muziek luisteren. De bedenker van de Horn Bike heeft gekozen voor een retrodesign, zonder elektronica en zonder bewegende delen. Mocht de Horn Bike vies worden, dan is hij gewoon onder de kraan af te spoelen. De hoorn is op de fietser gericht, waardoor je voorbijgangers minder stoort met je muziekkeuze. Hij is te koop in wit, zwart en blauw voor een prijs rond de €25. Online bestellen kan bij Fruitshop, het bedrijf achter de Bone Collection. Zo’n Horn Bike is milieuvriendelijk en het weegt maar 73 gram.

iphone bike horn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2011, 12:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen fietsen, versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.