Colorware geeft de iPhone 4S een ander kleurtje

Colorware heeft aangekondigd dat ze klaar zijn voor de iPhone 4S. Je kunt de achterkant, schermrand, oordopjes, homeknop en simtray van je iPhone 4S in elke gewenste kleur laten spuiten voor 250 dollar. Een gekleurd exemplaar kopen kan ook.

colorware-iphone-4sEr zijn twee gebeurtenissen waar je bij elke nieuwe iPhone op kunt wachten: de iPhone wordt in een blender gestopt en Colorware meldt zich om de gloednieuwe iPhone een ander kleurtje te geven. Vandaag is het zover: Colorware heeft aangekondigd dat ze klaar zijn voor de iPhone 4S. Heb je het wel gehad met de zwarte en witte iPhones waar iedereen mee loopt, dan kun je zelf kiezen welke kleur de achterkant, homeknop, schermrand en zelfs de simkaart-tray en oordopjes moeten hebben. Er is keuze uit enorm veel kleuren, die je ook nog kunt laten voorzien van een glimmende (glossy), metallic of soft-touch coating. De voorkant van het toestel houdt altijd z’n oorspronkelijke kleur, alleen de homeknop kan worden aangepast.

Heb je geen zin om zelf in de rij te gaan staan voor een iPhone 4S, dan levert Colorware je een gloednieuw exemplaar in elke gewenste kleurstelling voor 1.500 dollar (16GB) of €1.700 (64GB). Je kunt ook zelf je eigen iPhone insturen, waarna Colorware voor $250 de kleurcoating aanbrengt. Je bent de iPhone dan wel minstens een week kwijt, want het toestel moet opgestuurd worden naar de verfspuitlaboratoria van Colorware in de VS. Ondertussen wachten we de volgende voorspelbare gebeurtenis af: de eerste hippe designer die de iPhone 4S beplakt met diamantjes. We laten maar even in het midden of dat smaakvol is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2011, 12:15
Categorie Accessoires
Onderwerp iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.