Reacties voor: Hij is er weer: de iPhone nano (gerucht)

Er zijn nieuwe geruchten over een iPhone nano. Deze keer van een bron die het wel eens bij het juiste eind zou kunnen hebben: iDealsChina, die eerder de nieuwe vorm van de iPhone 3G en iPod nano 4G correct voorspelde.
Lees het complete artikel → Hij is er weer: de iPhone nano (gerucht)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. Wat ik niet precies snap is dat de 3G een volledige vervanger was voor de first gen iphone dus is het te begrijpen dat ze de productie stop zetten van de vorige.. Maar de nanophone (als de geruchten waar zijn) wordt neem ik aan niet een volledige vervanger, waarom stoppen ze dan met produceren van de 3g?

  2. Ach ik heb een Ipod en enige wat hij heel goed doet is veel stof happen. Wat moet je met een ipod als je een iphone hebt? Zelfde geld dus ook voor dit ontwerp…waarom een nanophone maken als er al in de iphone een ipod functie zit.

    En gezien de economische crisis denk ik dat men wel wat terughoudender wordt met dit soort nieuwe modellen.

  3. @Alex
    Lees jij gauw het bericht eens door. Het gaat om potentiële klanten die zich geen iPhone 3G kunnen veroorloven.

  4. beetje onzin vindt ik …..

  5. er komt ongetwijfeld een nano. Met mindere functies (geen agenda,…)

    Doelgroep ? Tieners

    Een verkoopsucces : gegarandeerd

  6. @ Peter: die laatste alinea zal dan ook niet de iPhone Nano betreffen maar een third gen iPhone.

  7. Juist geen tieners maar juist een oudere doelgroep!
    En de nano zal natuurlijk geen vervanger worden van de 3G, Peter. Misschien een nieuwe iPhone plus nano iPhone in jan.?
    Ik denk het niet! Nano iPhone oke maar het is niet logisch dat dan de iPhone 3G ook vervangen zal worden. Dat zal dan de verkoop van de nano niet stimuleren!

  8. Dat ze met de productie gestopt zijn kan ik snappen want als er 60.000 stuks van de band rollen elke dag dan hebben ze er ook genoeg lijkt mij. maar dat er een iphone nano aan komt? nee dat geloof ik niet wat moet je nou met een nog kleinere iphone. tegenwoordig worden de toestellen groter en dunner omdat veel mensen graag video kijken op de telefoon waarom dan een Iphone nano naja!

  9. @iCefire
    Daar ben ik het mee eens. Zoals gebruikelijk zal op Macworld een nieuwe generatie iPhone aangekondigd worden weliswaar met maar kleine aanpassingen zoals meer opslagcapaciteit. Daarom stoppen ze de productie zoals vorig jaar en heeft niets te maken met een iPhone nano waar ik zelf trouwens niet in geloof.

  10. Waarschijnlijk zal Steve Jobs wel weer zo een trucje uit zijn mouw schudden, zoals hij deed met de 2de generatie nano… kijk hij past net in je kleine zakje in je broekzak… bla bla bla…
    Ben heel gelukkig met mijn 2G Iphone, zou hem niet willen ruilen voor een 3G…
    Hoewel ik met Steve of Woz wel eens zou willen praten over wat ze wel allemaal niet vergeten zijn in de telefoon dat in een simpele telefoon wel aanwezig is…
    Oja, mijn ipod 80 GB die ik een maand voor de nieuwe classis gekocht heb (welke 100 euro duurder was dan de nieuwe 120 GB classic :() is niet meer herkenbaar onder het stof die hij opneemt…

  11. Ah ze doelden op een third gen iPhone, dat begreep ik dan verkeerd.

    Ik zie wel wat in een Nano Phone, niet voor mezelf maar voor een ander. Niet te duur en compact! Geen onzin als games en film, gewoon basis functies als een agenda en dergelijke.

  12. Origineel geplaatst door Terren
    Oja, mijn ipod 80 GB die ik een maand voor de nieuwe classis gekocht heb (welke 100 euro duurder was dan de nieuwe 120 GB classic :() is niet meer herkenbaar onder het stof die hij opneemt…

    Je mag een koekje pakken.

    Anyway, ik snap één ding niet: Apple showde ons de 2G iPhone een half jaar voor lancering omdat ze niet wilde dat de FCC eerder dan Apple zelf de data publiceerde (google wat FCC is / doet). Fair enough. Maar wat hebben we hier van gemerkt bij de 3G lancering en wat zouden we hier van merken bij een eventuele Nano lancering?

    Het zou wel beter zijn voor de iPhone om binnenkort een kleiner broertje te krijgen ipv een opvolger. 1 product update per kalenderjaar lijkt me prima voor een product als de iPhone.

  13. Natuurlijk gaat zo’n iPhone nano de normale iPhone niet vervangen. Die komt er gewoon bij, als extra toestel naast de vervanger van de iPhone 3G. Ik kon het natuurlijk niet in het nieuwtje zelf zetten, maar ik geloof er wel in. De bron die ons eerder ook aan foto’s van een witte iPhone 3G hielp, heeft ook al iets erover laten doorschemeren.

    En wat de doelgroep betreft: juist wel tieners! Ik schat dat minstens 25% van onze bezoekers onder de 15 is. De iPod nano is niet voor niets uitgegroeid tot het populairste iPod-model.

  14. De Iphone nano gaat (als die echt komt) een groot succes worden, mark my words. Ik denk vooral bij vrouwen. Weet je hoeveel vrouwelijke collega’s mijn Iphone wel tof vinden, maar veels te ‘moeilijk’ met al die mogelijkheden en functies, én veels te groot. Ze willen iets simpelers, kleins en stijlvol.

  15. Het zou een overtreffende trap kunnen zijn voor het succes dat apple nu heeft. ben wel erg benieuwd naar de interface: een afgeslankte versie van iphone interface? of iets wat meer overeenkomt met de huidige nano…

  16. Fijn dat ze stoppen met het maken van de 3G.
    In belgië hebben ze er toch teveel…

  17. Zou mooi zijn voor mijn zusje (16) die vindt de iPhone leuk maar te groot

  18. Zal pas in februariin België zijn dus hoop ik dat de 3e gen. iPhone uit is en ook te koop in België.

    En voor de rest zie ik het wel, een iPhone nano is leuk voor tieners en vrouwen, niet lullig bedoelt maar mijn ervaring is dat vrouwen al die gadgets hoeven.

  19. Mijn dochter zit nu al te springen en dansen!
    Als het toch eens waar zou zijn!!

    14 jaar is ze en ik hoef niet meer telkens mijn iphone op haar kamer te zoeken.

  20. Nou ik ben ook een tiener met iphone,
    het is dus niet zo dat tieners die dingen niet kunne betalen. Al is de nano(als ie niet te duur is) wel een goed alternatief voor mensen die een iets minder groot budget of iets minder eisen hebben.

    Wat ik me dan wel af vraag is of dat ding een appstore zou hebbn. de iphone spellen en apps lijken mij dan te groot.

    Appstore NANO??

  21. Tiener kunnen dit juist wel betalen. Veel tieners krijgen genoeg zakgeld van hun ouders en ookwerken ze nog een beetje bij en dan hebben ze ook nog geen vaste lasten. Dus die tieners hebben geld zat en kunnen het makkelijk betalen.

  22. Origineel geplaatst door bas
    De Iphone nano gaat (als die echt komt) een groot succes worden, mark my words. Ik denk vooral bij vrouwen. Weet je hoeveel vrouwelijke collega’s mijn Iphone wel tof vinden, maar veels te ‘moeilijk’ met al die mogelijkheden en functies, én veels te groot. Ze willen iets simpelers, kleins en stijlvol.

    de iPhone ís al een succes bij vrouwen: https://www.iculture.nl/21664/iphone-populair-bij-vrouwen/
    hehe

  23. Ah… Apple heeft jullie weer in zij greep zie ik.
    Ze laten wat geruchten los uit China en Bam internet gonst er van.

    Ik zie het allemaal wel als de dag daar is.
    Kan mij der niet echt druk om maken.

  24. Apple heeft al lang aangegeven geen iPhone Nano te willen maken omdat dit voor ontwikkelaars zou betekenen dat ze 2 verschillende versies voor programma’s moeten maken.. Dit willen ze bij Apple liever niet zei S. Jobs

  25. Euhm ik heb jullie er al een tijd geleden over gemaild, ik weet perfect hoe die eruit gaat zien en had jullie zelfs mijn eigen impressie mee gestuurd en nu komen jullie pas af met een artikel over de iPhone nano? 😀

  26. Zonder 3G is het de moeite niet.

  27. Steve jobs zei toch dat er geen behoefte is aan een iphone nano?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.