Zwarte iPhone kan nog zwarter: Midnight iPhone 3G

De Vere's of London denkt dat de zwarte iPhone nog wel iets zwarter kan. Ze brengen daarom de Midnight iPhone uit, een iPhone met zwarte rand langs het scherm, voor $1.200.

iphone_black_bezelEen paar dagen geleden was er ophef over de witte Dr. Dre Monster Beats: de witte variant van deze hoofdtelefoon moest maar liefst $700 kosten, tweemaal zo duur als de zwarte variant. Het geheim bleek niet de opdruk ‘Limited Edition’, maar het feit dat Colorware de hoofdtelefoon onder handen had genomen. Zo’n zelfde gevoel bekruipt je bij de zwarte iPhone 3G van De Vere’s of London. Alsof de zwarte iPhone je nog niet zwart genoeg is kun je bij deze juwelier terecht voor de Midnight iPhone 3>

De Vere’s of London heeft zich eerder net als een aantal andere juweliershuizen bezig gehouden met iPhones en diamantjes. Voor deze zwarte variant had je ook voor zo’n $950 bij Colorware terecht gekund (of voor $200 als je zelf een iPhone meebrengt). De telefoon die je bij De Vere’s of London koopt kost $1.199, is simlockvrij en voorzien van een diepzwarte glossy finish op de metalen rand rondom het scherm. Je kunt ook een losse metalen rand kopen voor $449.

Meer info: De Vere’s of London

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2008, 10:19
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.