Het Gesprek lanceert speciale website voor de iPad

Televisiezender Het Gesprek heeft een website gelanceerd om tv-uitzendingen op de iPad te bekijken. Als eerste Nederlandse commerciële station heeft de zender een website voor de iPad met een HTML5-videoplayer.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

het gesprekTelevisiezender Het Gesprek heeft een website gelanceerd om de uitzendingen van deze zender op de iPad te bekijken. Het Gesprek is een zender waar vooral interviews en informatieve programma’s te zien zijn. Als eerste Nederlandse commerciële station heeft de zender een website voor de iPad met een HTML5-videoplayer: ipad.hetgesprek.nl.

“Het is de eerste zichtbare vernieuwing bij Het Gesprek op digitaal gebied die zal worden aangevuld met een gloednieuwe website”, zo schrijft Het Gesprek in een persbericht.

“In Amerika is de iPad een doorslaand succes en kunnen mensen er onder o.a. boeken op lezen, muziek luisteren, films bekijken en videogames spelen”.

Opvallend is dat in het persbericht van Het Gesprek te lezen valt dat de iPad rond mei in de Nederlandse winkels wordt verwacht. Het is niet duidelijk waar de zender dit op baseert.

Eerder maakte de NOS de website al geschikt voor HTML5 en dus voor gebruik op de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2010, 13:36
Categorie iOS
Onderwerpen bibliotheek, html5, ipad, itunes, video, website

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.