Heartwood maakt iMac-bureauhouders van omgevallen bomen

Het Amerikaanse bedrijf Heartwood maakt prachtige standaarden voor iMacs. Dat doet het met hout van in de bossen van Rockford omgevallen bomen. Vandaag zijn er twee nieuwe standaarden toegevoegd aan het assortiment.

Een rommelig bureau. Wie kent het niet? Er zijn allerlei praktische oplossingen om je bureau te ordenen. Van bakjes tot mappen tot lades waarin je de troep kan dumpen. Maar er zijn ook elegantere oplossingen. Als je in bezit bent van een iMac, dan kan een standaard voor het grote scherm bijvoorbeeld handig zijn.

Heartwood-standaarden

De Amerikaan Mike Fisher woont in Rockford, Illinois in de Verenigde Staten; een stadje dat bekend staat als ‘forest city’. Daar zoekt Fisher in de bossen naar omgevallen essen en walnootbomen. Die bomen vermaakt hij al sinds 2015 binnen het bedrijf Heartwood tot houten standaarden voor je iMac. Deze twee uitvoeringen die we hieronder bespreken zijn nieuw.

De nieuwe standaarden
Allereerst is er de Butler, een soort plank die je om de achterkant van de iMac kan schuiven. Daar kan je bijvoorbeeld een harde schijf op leggen, of laders en kabels op kwijt. Er zijn verschillende varianten van, wat betreft het gebruikte hout en het formaat. De kleinste maat is 7-inch en de grootste 20-inch. Je betaalt tussen de 39 en 79 dollar, omgerekend tussen de 33 en 67 euro.

Heartwood Butler (ash)

Dan is er nog de Evo, die als standaard dient, waarmee je de iMac op ooghoogte kan brengen en de extra ruimte kan gebruiken om je spullen in op te bergen. Ook deze is in verschillende afwerkingen en formaten verkrijgbaar en kost tussen de 109 en 139 dollar (ofwel tussen de 93 en 119 euro).

Heartwood heeft ook nog andere standaarden in de aanbieding, onder andere modellen waarin bijvoorbeeld laatjes zijn ingebouwd of kleine vakjes om spullen in te kunnen ordenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2018, 19:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen imac, standaard

iMac

De iMac is Apple's alles-in-één desktopcomputer. De iMac bestaat uit een scherm met een voet waarin de computer ingebouwd zit. De iMac is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Er zijn drie versies: 21,5-inch, 24-inch en 27-inch. De 24-inch iMac is het nieuwste 2021-model, met Apple Silicon M1-chip en gloednieuw design. De 27-inch iMac is vernieuwd in augustus 2020 en heeft een Intel Core i5- of i7-processor van de 10e generatie. Er zit standaard SSD opslag in. De 21,5-inch iMac heeft 7e generatie Intel-processor. Alles over de iMac, een Mac-desktop kopen en desktop Macs vergelijken lees je hier.

iMac
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.