National Geographic wallpaper-12261099

Deze National Geographic natuurfoto’s kun je instellen als wallpaper

National Geographic heeft de beste reisfoto's van 2018 omgezet naar wallpapers, die je op de iPhone, iPad of desktop kunt gebruiken. Zo zie je dagelijks de prachtige natuurfoto's.

National Geographic staat bekend om de mooie foto’s die ze publiceren. De mooiste van 2018 kun je nu gebruiken als wallpaper. Bij alle foto’s zie je rechtsonder een linkje om een versie voor smartphone, tablet of desktop te downloaden zodat je er vervolgens een wallpaper van kunt maken. Kies het formaat dat voor jouw apparaat geschikt is – dat mag soms best wel eens groter zijn dan de aanduiding van National Geographic. Zo zijn de smartphone-wallpapers in een formaat van 960 x 640 pixels en dat is voor hedendaagse iPhones misschien wat klein. Zo heeft de iPhone 8 een schermresolutie van 750 x 1334, dus we raden aan om de versie voor tablets te nemen als je alles scherp wil zien.


Hou je niet zo van natuurfoto’s, dan kun je met de selectieknopjes bovenin de pagina ook kiezen voor foto’s van steden en mensen. Die zijn alleen wel wat drukker en daardoor niet altijd geschikt als wallpaper. Het instellen van een iPhone-wallpaper gaat natuurlijk op de bekende manier: foto downloaden op je iPhone, naar de Instellingen-app gaan en vervolgens aangeven dat je de Achtergrond wilt aanpassen.

Een Mac-wallpaper instellen gaat op een soortgelijke manier. Eerst iets downloaden en vervolgens via de Systeemvoorkeuren aangeven welke je wilt gebruiken.

Vanwege de strenge copyrightregels rond dit soort foto’s kunnen we maar een glimp laten zien van wat er allemaal te krijgen is. Kijk zelf even rond op deze pagina en kies iets uit wat je aanspreekt.

National Geographic wallpaper-12261099
Castle of Nature, door Ajith Mathew

Deze rotsformatie in Sigiriya (Sri Lanka) staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en bevat ruïnes van oude tuinen en fonteinen. Je moet 2.000 treden beklimmen om het rotsplateau te bereiken.

National Geographic wallpaper-12269898
Nacreous Clouds, door Bartlomiej Jurecki

Altijd leuk: een kleurrijke wolkenlucht. Deze foto is gemaakt op de Lofoten-eilanden in het noorden van Noorwegen. De wolken in die regio staan erom bekend dat ze een prachtig kleureffect geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2018, 20:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen natuur, wallpaper
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.