Reacties voor: Handmatig instellen van iPhone-camera vanaf iOS 8 mogelijk

In iOS 8 wordt het mogelijk om handmatig camera-instellingen in apps te regelen. Het komt beschikbaar voor apps van derden.

Reacties: 7 reacties

  1. Mooi! Gaan we zeker gebruik van maken! 😀

  2. Ik hou enorm van fotograferen op een iPhone en maak graag kiekjes waarvan je niet zou verwachten dat ze van een iPhone komen. Ik heb dan ook tientallen andere camera apps gebruikt, maar werkelijk geen van allen tipt aan de standaard camera app qua foto’s maken. Ik hoop dus dat hier verbetering in komt want anders ga je uiteindelijk toch terug naar de gewone iPhone camera app.

  3. Wachten we echt daarop? Willen dat mensen wel?

  4. @Hot12345: Ik zou het heel fijn vinden, mijn iPhone heeft de plaats van mijn compact camera toch echt ingenomen ware het niet dat ik soms toch echt de eigen instellingen mis.

    Verder is het niet verplicht straks bij iedere foto te moeten spelen met de instellingen voor je een foto kan maken. Wil je het niet laat je continu alles op Auto staan en schiet je er op los toch

  5. Of je gebruikt Camera+

  6. Origineel geplaatst door Hot12345
    Wachten we echt daarop? Willen dat mensen wel?

    Ik als hobby fotograaf zou dat zeer welkom vinden, zeker de ISO waarde en de sluitertijd. Het word er alleen maar leuker op en je kan veel meer met de foto’s ‘spelen’

  7. Dan zal het aantal camera-apps behoorlijk uitdunnen in de AppStore!? Ik gebruik sinds Camera Tools, ProCam en Qik Video Pro nooit meer de native camera app.
    Ik zou graag een instelling zien in iOS8 dat je een andere camera app als default camera kan kiezen zoals bij Browser Changer via Cydia.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.