Facebook heeft wereldwijde storing: apps onbruikbaar (update)

Facebook kampt met een wereldwijde storing. Zowel de website als de iOS-apps Facebook, Messenger, Paginabeheer en Paper liggen eruit.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Facebook iPhone iPad iOS 7Facebook ligt eruit. Zowel de website als de applicaties van het sociale netwerk zijn momenteel onbereikbaar. De officiële Facebook-app, Messenger, Facebook Paginabeheer en het in de Verenigde Staten uitgebrachte Paper geven allemaal ‘netwerkfouten’ of laten helemaal niks van zich horen. Op Facebook.com wordt de fout inmiddels erkend door het sociale netwerk. Waar eerst een algemene ‘404 site is niet gevonden’ melding stond, valt nu te lezen: “Sorry, something went wrong. We’re working on getting this fixed as soon as we can.Update 10.26: Facebook werkt weer.

Twitter zou wel eens problemen kunnen ondervinden met de storing van Facebook: het sociale netwerk stroomt vol met berichten van gebruikers die melden dat Facebook niet werkt. De website Allestoringen (ook verkrijgbaar als app Downdetector) toont dat het aantal Nederlandse meldingen rond 10.00 uur enorm stijgt.

Storing bij Facebook Allestoringen

Facebook heeft anders dan de sitemelding nog niet gereageerd op de problemen die om 10.26 uur weer verholpen waren. De door Facebook overgenomen diensten WhatsApp en Instagram kwamen niet in de problemen.

Lees ook over Slingshot, de nieuwe Snapchat-concurrent van Facebook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:04
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.