Griffin PowerBlock oplader

De Griffin PowerBlock ziet er niet uit als de standaard draadloze oplader

Griffin's PowerBlock Wireless Charging Pad is een draadloze oplader die voor de verandering eens niet eruitziet als een onderzetter met een stekker eraan. De nieuwe oplader ziet er vooral mooi uit in combinatie met een spacegrijze iPhone.

Griffin PowerBlock

Een Apple TV met een matje erop, zo zou je de Griffin PowerBlock beter kunnen omschrijven. Terwijl andere fabrikanten vaak kiezen voor rond, is die van Griffin opzettelijk vierkant gemaakt. Helaas komen er geen luxe materialen zoals aluminium aan te pas. Het blok is namelijk gemaakt van thermoplastisch polyurethaan en polycarbonaat, met bovenop een laagje namaakwol. Dus ook geschikt voor vegans.

Aan de buitenkant is de PowerBlock Wireless Charging Pad een glanzend zwart blok, met op de bovenkant een grijze lap stof. Antislip-voetjes moeten voorkomen dat het ding wegglijdt, al is dat misschien alleen nodig als je op een woonboot woont, een jacht hebt of de draadloze oplader in een vliegtuig wilt gebruiken.

Subtiele ledlampjes aan de onderkant zorgen dat ken ook op het nachtkastje het oplaadstation nog weet te vinden. Zo weet je ook meteen of de stekker is aangesloten.

Griffin PowerBlock

Griffin’s draadloze oplader werkt met alle Qi-geschikte toestellen en gebruikt 15 Watt. Het is ook geschikt om door de case heen te laden, zolang ze niet dikker dan 3mm zijn. Je krijgt er een stekker voor Europa, de VS en Engeland bij om wereldwijd te kunnen laden. Gaat ‘ie stuk, dan geeft Griffin levenslange garantie.

Griffin PowerBlock oplader

De Griffin kost $60 en met de code WIRELESS krijg je tot 2 april nog wat extra korting (15%). In Nederland koop je deze oplader voor €61 excl. bij Centralpoint.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2018, 9:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.