green-kitchen-ios-app

Zo download je Green Kitchen nu gratis via Apple Store-app

Green Kitchen, een app vol met vegetarische gerechten is tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store-app. Dit kost nogal wat moeite, maar wij helpen je uit de brand.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

green-kitchen-ios-app
Op zoek naar een lekker vegetarisch gerecht op deze bloedhete donderdagavond? Met Green Kitchen heb je altijd inspiratie op het gebied van gezonde vegetarische maaltijden en weet je ook meteen hoe je ze klaar maakt.

Green Kitchen: recepten zonder vlees en vis

Om mensen aan te sporen de Apple Store app wat vaker te bekijken, verstopt Apple er regelmatig een gratis app in, die in de App Store gewoon nog voor de volle prijs (in dit geval €4,99) aangeboden wordt. Na Sky Guide is nu Green Kitchen aan de beurt, een app die je iPhone en iPad transformeert in een vegetarisch kookboek.

De app ondersteunt zelfs de Apple Watch, zodat je alleen maar naar je pols hoeft te kijken om te weten of je het gerecht al uit de oven moet halen.

Green Kitchen gratis downloaden: zo werkt het

Het heeft nogal wat voeten in de aarde om Green Kitchen te downloaden, maar als je onderstaande stappen volgt kan het bijna niet mis gaan. Zolang je de Apple Store-app op je iPhone (dus niet op de iPad!) hebt staan, moet het gratis downloaden van de app geen problemen opleveren:

  1. Navigeer naar het kopje met ‘Stores’ in de onderste balk.
  2. Als je hier een stuk naar beneden scrollt, verschijnt vanzelf het logo van Green Kitchen.
  3. Tik op het logo om een promotiecode te krijgen via de app.
  4. Selecteer het groene balkje ‘Download nu gratis’ om doorverwezen te worden naar de App Store.
  5. Wissel hier de promocode in zoals je dat ook doet bij iTuneskaarten.
  6. De app is nu van jou en begint automatisch met downloaden.

Loop je na dit lijstje alsnog tegen problemen aan?

Lees dan: Gratis iTunes-content downloaden via Apple Store-app.

Selecteer de Nederlandse Store

Als je in de buurt van de Duitse grens woont is het belangrijk om te controleren dat een Duitse Apple Store niet dichterbij is. Op die manier loop je de aanbieding mis, al is dit gemakkelijk op te lossen. Door de locatievoorzieningen uit te schakelen (Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store) en bovenstaande stappen te herhalen kun je alsnog gratis sterren kijken.

Ook Belgische lezers kunnen via de Apple Store-app meedoen aan deze promotie. Hiervoor zul je het land nog wel even op Nederland moeten zetten (en een Nederlands account moeten hebben), aangezien er nog geen Apple Store in België is. Dit doe je door naar Accounts te gaan en ‘Nederland’ te selecteren uit de lijst. Die Belgische Apple Store komt er binnenkort wel aan, dus het is te hopen dat de Belgen bij de volgende ronde gewoon via hun eigen Apple Store mee kunnen doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2015, 11:19
Categorie Apps
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.