Scanner-Pro-6

Scanner Pro 6 maakt documenten inscannen nog gemakkelijker

Scanner Pro is met de komst van versie 6 nog beter op geworden. Zet die ouderwetse scanner maar bij het grofvuil: je iPhone is meer dan genoeg om documenten in te scannen en delen.

Scanner-Pro-6

De logge en onhandige scanner die op kantoor staat te verstoffen kan nu definitief bij het grofvuil. Met versie 6.0 van Scanner Pro 6 is je iPhone meer dan ooit het enige apparaat dat je nodig hebt om fysieke documenten en andere papieren digitaal op te slaan.

Scanner Pro 6: automatisch rechttrekken

In het verleden benoemde Apple Scanner Pro al eens tot App van de Week, dus de kans is groot dat veel mensen deze app al in hun aankooplijst hebben staan. Het gebruik van de app is erg simpel. Je hoeft alleen maar een papiertje onder de camera van je iPhone te leggen en de app herkent en scant hem direct in. De app geeft een seintje als je te ver van het papier verwijderd bent en trekt de scan recht als je hem toevallig een beetje scheef op de foto zet. Vervolgens kun je het document bewerken om kleur en het geselecteerde gebied aan te passen. Tot slot deel je de scan gemakkelijk vanuit de app.

Vernieuwd design en altijd bewerken

Versie 6.0 van Scanner Pro heeft compleet een vernieuwd design, waarin je scans overzichtelijker dan ooit in beeld worden gebracht. Daarnaast is het nu mogelijk om scans op ieder moment te bewerken en niet alleen direct nadat je de foto genomen hebt. Zo kun je achteraf voor een zwart-wit- of kleurenfilter kiezen en het gebied aanpassen dat op het gescande bestand getoond wordt.

Ook verschijnt er een nieuw Radar-icoontje in Scanner Pro 6, waarmee de app automatisch documenten opspoort op foto’s die in je fotorol staan. Dit komt goed van pas als je liever een andere camera-app gebruikt, maar wel de documentenscanner van Scanner Pro 6 wilt gebruiken.

Is dit nu de meest ultieme app om je documenten te scannen? Dat is moeilijk te zeggen. Ook concurrenten Scanbot en Evernote Scannable gooien hoge ogen als het op scannen van documenten aankomt. Als je een van deze apps al geïnstalleerd hebt, is er eigenlijk weinig reden om over te stappen. De basisfuncties zoals het scannen en delen van documenten, hebben ze allemaal.

Scanner Pro met 50% korting

Om het feest compleet te maken is Scanner Pro 6 tijdelijk voor de helft van de prijs te downloaden in de App Store. Als je nog naar een effectieve scanner op zoek bent, is dit het juiste moment om Scanner Pro 6 uit de Store te plukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2015, 17:46
Categorie Apps
Onderwerpen scanner, scanner pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.