Audioquest-Diamond-Lightning-Kabel

Is dit de duurste Lightning kabel ooit?

Als fanatieke iPhone-gebruiker is je Lightning kabel waarschijnlijk al een keer gesneuveld. Geen nood! Hier is een fijne om achter de hand te hebben, al zul je er misschien wel even voor moeten sparen.

Audioquest_Diamond_USB-Lightning-kabel_01Een kink-in je Lightning kabel is zo opgelopen, dus een extra exemplaar voor noodgevallen kan nooit kwaad. Overweeg bijvoorbeeld de Diamond van Audioquest eens, al zouden wij die door de ‘premium’ prijs nog niet eens uit de verpakking durven halen. Aan de Audioquest Diamond Lightning USB hangt namelijk een prijskaartje van €549,- euro. Hiervoor krijg je volgens de productinformatie dan wel ‘het summum onder de Lightning-verloopkabels’. Wij vragen ons af wat deze kabel zo bijzonder maakt.

Massief zilver en een carbon-schild van drie lagen

Allereerst zijn daar de massief zilveren geleiders, die de signaaloverdracht zo soepel mogelijk moeten laten verlopen. Ook is er een carbon-schild van drie lagen aanwezig, zodat er zo min mogelijk interferentie optreedt terwijl je jouw iDevice synchroniseert.

Audioquest-prijskaartje

Om de deal compleet te maken krijg je levenslange garantie, maar alleen op fabrieksfouten. Mocht je toevallig €549,- over hebben dan kun je hem online bestellen. Wij denken er nog even over na, als je het niet erg vindt.

Tipgever: Armand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2015, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerp lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.