Reacties voor: GoPano Micro: maak panoramavideo’s met je iPhone 4/4S #CES2012

De GoPano Micro maakt het mogelijk om met je iPhone panoramavideo's te filmen. De speciale lens zorgt ervoor dat alles om je heen tegelijkertijd wordt gefilmd, waarna je de beelden kunt terugkijken alsof je er zelf middenin staat.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb hem – vind de kealiteit van het beeld toch wel erg tegen vallen. Leuk voor 3 fotos en een filmpje, maar niet het volle bedrag waard!

  2. Commerciële jongens daar, werven voor een iPhone app met een flashfilmpje..

  3. Je kan de video’s ook bekijken met videowarp. Kwaliteit is idd niet best!

  4. Ik heb de GoPano Micro ook gesteund via Kickstarter, leuk dingetje, niet meer dan dat. De beeldkwaliteit is niet bijzonder te noemen en het voorbeeld hierboven is ook niet met de GoPano Micro ($75+12 destijds) maar de GoPano Plus ($600, icm DSLR) geschoten.

    Veel backers op Kickstarter klagen steen en been omdat er voorbeelden getoond werden van mooie kwaliteit, ook niet met de Micro geschoten dus, en de suggestie gegeven werd dat die kwaliteit ook haalbaar was!

    Zie hier mijn voorbeelden uit Amsterdam:
    http://www.gopano.com/person/C360.NL

  5. Ik vind het op zich wel erg bruikbaar uitzien, de beeldkwaliteit is idd niet super hoog.

  6. ik begrijp dat kwaliteit niet geweldig is, maar toch: wauw, dat deze ontwikkeling zo lekker snel gaat.

    Ik hoop dat ik binnenkort zelf 360-graden-filmpjes kan maken met iPhone zoals in deze Renault Espace (DEMO) app te zien is, da’s pas 360 graden en kwaliteit 😉

  7. Er komen meer van dit soort producten. Even afwachten tot er eentje is met een goed kwaliteit want het is wel gaaf denk ik. Die toeter op je iPhone is alleen een beetje onpraktisch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.