Inbox by Gmail op apparaten.

Reisbundels delen en offline opslaan met Inbox by Gmail

Inbox by Gmail heeft twee nieuwe functies. Het is mogelijk om reisbundels te delen met vrienden en familie, zodat ook zij op de hoogte blijven van je geplande reis. Deze reisbundels zijn ook offline op te slaan.

Google Inbox iconNiet alleen Microsoft Outlook is bijgewerkt, ook mail-app Inbox by Gmail krijgt nieuwe functies. Met de update die Google in de loop van de week beschikbaar stelt, worden nieuwe functies aan de reisbundels toegevoegd. Zo is het mogelijk om deze Trip Bundles te delen met vrienden en familie en zijn ze offline te bekijken.

Update 21-01-2016: De update die onder andere het delen en offline bekijken van reisbundels mogelijk maakt, is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS.

Reisbundels delen met anderen en offline bekijken

Reisbundels is een handige functie van Inbox by Gmail waarin alle belangrijke e-mails over een bepaalde reis bij elkaar geplaatst worden. Hierdoor heb je alle belangrijke zaken bij de hand, zoals e-mails over je vlucht en hotelboeking. Deze functie is vanaf deze week ook te delen met vrienden en familie, zodat zij met een paar tikken op het scherm ook up-to-date blijven over jouw geplande reis. Ook voeg je straks eenvoudig mails toe aan deze reisbundels en zijn ze offline beschikbaar. Handig als je in het buitenland zonder internet zit.

Reisbundels delen via Inbox by Gmail. Inbox by Gmail meerdere foto's kiezen.

Een andere handige nieuwigheid die je van Inbox by Gmail kunt verwachten is een verbeterde manier om foto’s aan een e-mail toe te voegen. Zodra je een bijlage toe gaat voegen, krijg je je meest recente foto’s te zien. Bovendien kun je hier meerdere foto’s tegelijk selecteren, wat handig is als je snel wat vakantiefoto’s wil delen.

De update van Inbox by Gmail wordt de komende week verwacht. Het idee achter Inbox by Gmail is om sneller door binnenkomende e-mails te bladeren, zodat je meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. De app toont je bij het openen meteen de meest belangrijke e-mails en met enkele taps stel je herinneringen in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2016, 12:08
Categorie Apps
Onderwerpen google, inbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.