Hangouts iPhone app

Google Hangouts voor iOS kan nu locatie delen en heeft nieuwe stickers

De Google Hangouts-app voor iOS heeft een update met locatie delen, nieuwe stickers en statusberichten, net zoals de Android-app eerder al kreeg.

Hangouts iPhone appDe iOS-app voor Google Hangouts heeft een update gekregen met flink wat nieuwe functies. Voortaan kun je met één tik op het scherm je locatie delen. De app geeft daarbij meteen wat suggesties, op basis van de plek waar je bent. De Android-app kreeg vorige maand al een update, waarin ongeveer dezelfde functies waren toegevoegd.

De app bevat ook nieuwe stickerpakketten, die je chatgesrpekken opfleuren met leuke plaatjes. In de app kun je voortaan statusberichten achterlaten, zodat mensen weten waar je mee bezig bent en hoe je je voelt. Dat is handig als mensen contact met je willen opnemen en niet zeker weten of je wel in de juiste stemming bent.

Hangouts_Stickers

Er zitten nog meer verbeteringen in de Google Hangouts-app, zoals vrienden en familieleden zoeken op basis van hun telefoonnummer. De functionaliteit van videogesprekken is ook verbeterd en voor de weinige Nederlanders met een Google Voice-account is er nu de mogelijkheid om sms-berichten en voicemails te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2015, 11:40
Categorie Apps
Onderwerpen google, hangouts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.