Gmail op de iPhone krijgt extra connectiebalk

Gmail heeft een connectiebalk op de iPhone gekregen. Die geeft aan wanneer er internetverbinding is en wanneer er uitgaande mail is.

gmail connection barGoogle heeft een extra balk toegevoegd bij het bekijken van Gmail op de iPhone. De balk geeft duidelijker aan wat de status van je inbox is: de balk toont informatie over je uitgaande en verzonden mail, je internetverbinding en het checken van je mail. Alleen wanneer er een activiteit gaande is zal de balk verschijnen, daarna verdwijnt de balk geruisloos weer uit beeld.

De balk is ook zichtbaar wanneer je iPhone offline is en wanneer er weer verbinding kan worden gemaakt. Om de balk te zien moet je inloggen op gmail.com via je iPhone of iPod touch met iOS 4.x. Zie je de balk niet verschijnen, dan moet je je cache leegmaken (via Instellingen > Safari > Wis cache) en de webpagina voor Gmail opnieuw laden. Google heeft de balk toegevoegd omdat het soms frustrerend is dat je niet kunt zien of een e-mail is verstuurd en of er een werkende internetverbinding is.

Meer info: Google Blog

new connection bar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 23:08
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.