Reacties voor: Geruchten over mini iPad in 2011 steken de kop op

Apple zou volgens onderzoek van Digitimes werken aan een iPad mini. Dat blijkt uit gegevens van Digitimes, die een analist sprak. Ook zal de HP Slate nauwelijks invloed hebben op de iPad.

Reacties: 19 reacties

  1. Die mini-ipad is al sinds 2007 op de markt en wordt de “iPhone” genoemd.

  2. die bestaat toch al een aantal jaren :p

  3. @Stefan

    De miniatuuruitvoering van de iPad zit qua afmetingen precies tussen de iPhone (3,5 inch) en iPad (9,7 inch) in. 😉

  4. Onzin, lijkt me.

    Een kleinere iPad die iets groter is dan de iPhone, waarom zouden ze die uitbrengen? Zie niet in wat voor extra’s dat zou toevoegen.

  5. @Stefan:
    Precies, dikke onzin dit! Wie wilt er nou een tablet hebben die tussen de ipad en de iphone in zit? Die prijs is wel oke, maar is de iPhone te klein, stap je over naar een iPad, is de iPad te groot, stap je over naar de iPhone, die tussen maat heeft geen toegevoegde waarde.
    Heb je dat plaatje zelf gemaakt gonny?

  6. Ipod touch dus..

  7. Lijkt mij niet. Wat zou dan de functie van deze iPad zijn? Boeken lezen? Lijkt mij, want daarvoor is het scherm te klein. Misschien voor apps? Lijkt mij ook niet, want dan moeten developers weer apps gaan aanpassen om dat beeldscherm te komen. Met andere: deze ”analist” probeerd gewoon zoveel mogelijk geld te verdienen in een korte tijd.

  8. bullshit

  9. Inderdaad bullshit. Als je de iPad te groot vindt, koop dan een iPod Touch of iPhone

  10. Onzin.

  11. als ze dat doen zou dat de iPod Touch HD L zijn

  12. Zoals ik al eerder zij: het word een iPad Nano. De iPod Touch word dus een iPad Nano!

  13. Het zou echt fantastisch zijn als er een kleinere versie zou komen. op die manier kun je je iPad makkelijker meenemen in bv. je binnenzak. Uieraard als aanvulling op een iPhone, die je niet als mini iPad kan zien, omdat die daar niet voldoende krachtig voor is en bv. meer geschikt is voor location aware services. Daarnaast gebruik je thuis natuurlijk gewoon een fullsize iPad.

  14. @EddyK:
    en een ipad XL, waar het scherm ongeveer 12/13 inch is zodat we nog beter magazines en stripboeken kunnen lezen. Zo kan je door blijven gaan:)

  15. En een iPad Aqua voor vochtige plaatsen, een iPad Pro voor het ruwe terrein, een iPad Diva voor de meisjes, … Dan spreken we over Apple-Samsung.

  16. Hoax

  17. @Dannyy@dannyy: jij begrijpt het!

  18. Word hem niet denk ik. Zoals Apple al eerder zij tijdens een meeting: we have made a laptop (MacBook) and we made a phone. These to are what ppl need. But we made a extra item: the iPad. Now everything is compleet.

    Er komt niets tussen denk ik.

  19. mini ipad? uhhm ipad is toch juist de grote versie van een ipod touch..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.