Reacties voor: Gerucht: ‘Apple blijft inzetten op LCD-iPhones, ook in 2019’

Hoewel er voor dit jaar twee nieuwe iPhones met OLED-scherm op de planning staan, blijft Apple voorlopig ook nog LCD-iPhones produceren. Ook in 2019 zou er nog een iPhone met LCD-scherm op de planning staan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Jaja… de Iphone X de best verkochte Iphone… ik zie er zelden iemand mee, maar toch…

    Jammer van dat LCD, ik kan het ook niet volgen dat een Iphone met OLED-scherm dan eens zo duur moet zijn.

  2. Ik zie de X opvallend veel. Ik had minder verwacht vanwege de prijs. Zelf heb ik hem niet vanwege de prijs. Maar als ik veel geld zou hebben dan was het voor mij wel een makkelijke keuze geweest.

    Apple is niet de eerste maar wel veruit het beste qua oled scherm. Dat is geem mening maar dat is een feit; dat blijkt uit een zeer intensieve benchmark door displaymate (Google mar als je me niet gelooft). Apple zou er goed aan doen meer in te zetten op deze techniek. Maar aan de andere kant is de X wel zo duur vanwege het scherm. Dua qua prijs/beeldkwaliteit is lcd misschien wel interessanter voor de rest van de markt.

  3. Geef mij maar LCD, voor fotos veel zachter dan de opgeblazen en oververzadigde kleuren van Oled.

  4. Origineel geplaatst door M@r10
    Jaja… de Iphone X de best verkochte Iphone… ik zie er zelden iemand mee, maar toch…

    Jammer van dat LCD, ik kan het ook niet volgen dat een Iphone met OLED-scherm dan eens zo duur moet zijn.

    Ik zie er stiekem best veel maar is wereldwijd de best verkopende smartphone dus ja kan dat hij in andere landen relatief meer word verkocht dan hier in nl.
    Tja het scherm is gewoon veel duurder omdat ze helaas nog maar 1leverancier hebben die aantallen kan produceren namelijk Samsung en die vraagt volgens mij al 120 euro voor

  5. @Dendezen: Dat vind ik met de iPhone X juist helemaal niet, die is goed afgesteld. Bij Samsung telefoons geef ik je gelijk die zijn veel “kleurrijker” afgesteld.

  6. Origineel geplaatst door Daan
    @Dendezen: Dan vind ik met de iPhone X juist helemaal niet, die is goed afgesteld. Bij Samsung telefoons geef ik je gelijk die zijn veel “kleurrijker” afgesteld

    Dat heet verzadiging en Samsung stelt dat overal veel te hoog in. Hun tv’s zijn een spuuglelijke toverbal van kleuren. Blijkbaar denken die Koreanen dat veel mensen dat mooi vinden. En weet je wat? Het blijkt nog te kloppen ook.
    Maar het blijft even afschuwelijk als een volwassen man met een zalmkleurige korte broek. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.