Behind the Mac video's.

Behind the Mac zet Mac-gebruikers in het zonnetje [video’s]

In een nieuwe campagne genaamd Behind the Mac staan allerlei Mac-gebruikers centraal. In korte video's van ongeveer een minuut vertellen zij op welke manier zij hun Mac gebruiken.

Waarom heb jij voor een Mac gekozen? Is het omdat het zo fijn samenwerkt met je iPhone of ben je al een vroege Mac-gebruiker die niet anders gewend is? Iedereen heeft wel zijn of haar redenen om voor een Mac te kiezen en in een nieuwe videoserie Behind the Mac vertellen enkele Mac-gebruikers waarom zij voor een Mac gekozen hebben. De serie bestaat uit vier video’s en in drie daarvan staat een specifieke gebruiker centraal.

Behind the Mac: korte video’s van Mac-gebruikers

In de eerste video komt Bruce Hall aan het woord. Hij is een fotograaf met een visuele beperking die zijn Mac gebruikt om allerlei bewerkingen uit te voeren. Hij maakt foto’s die te maken hebben met water en het leven in de zee. Hij zegt dat hij dankzij de Mac dingen kan doen die hij tien jaar geleden niet kon doen. Ook gebruikt hij de Toegankelijkheid-functies om zijn Mac te gebruiken.

Peter Kariuki is een appontwikkelaar uit Rwanda die zijn app SafeMotos op zijn Mac gemaakt heeft. Met de app zorgt hij ervoor dat mensen die van A naar B willen een veilige motortaxi uit kunnen zoeken. Uiteindelijk is het doel om de wegen in Rwanda veiliger te maken. Hij gebruikt zijn Mac dus vooral om te coderen, zodat hij zijn ideeën kan laten uitkomen.

In de derde portretvideo staat Grimes centraal. Grimes maakt haar eigen muziek en het is voor haar belangrijk dat ze kan doen en laten wat ze wil. Ze wil niet gebonden zijn aan een perfecte opnamestudio, maar maakt haar muziek liever terwijl ze met haar Mac op de grond zit. Ze zegt ook graag alleen te werken, maar dan wel samen met haar eigen Mac.

Tot slot is er nog een samenvattende video waarin beelden van de drie eerder genoemde gebruikers voorbij komen, samen met nog enkele andere Mac-eigenaren. Wat vooral opvallend is aan deze compilatie is dat je veel verschillende MacBook-modellen voorbij ziet komen. Van de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar tot de oudere witte plastic MacBook: zelfs op een ouder MacBook kun je de mooiste dingen maken, zo luidt de boodschap.

Mocht je overigens op zoek zijn naar een nieuwe Mac, dan kun je beter even geduld hebben. Het is nu namelijk een slecht moment voor een nieuwe Mac, omdat nagenoeg alle Mac-desktopmodellen en MacBook-modellen langer dan een jaar oud zijn. Later in het jaar zal Apple naar alle waarschijnlijkheid nieuwe modellen aankondigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2018, 13:45
Categorie Mac & macOS
Onderwerp reclame
Devices Mac, MacBook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.