Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone SE Plus uitgesteld naar tweede helft 2021’

Ook iPhone 12 met mmWave vertraagd
Volgens analist Ming-Chi Kuo zijn de iPhone SE Plus en de iPhone 12-modellen met mmWave 5G vertraagd. Maar er is ook goed nieuws: de iPhone SE 2020 doet het beter dan verwacht.

Reacties: 11 reacties

  1. Niet blind staren op 5G modellen. Zolang 4G signaal nog actief is in Nederland zie ik nog geen reden om een 5G model te kopen..

  2. Origineel geplaatst door Jan Steen
    Niet blind staren op 5G modellen. Zolang 4G signaal nog actief is in Nederland zie ik nog geen reden om een 5G model te kopen..

    Moeten die gekken die complottheorieën geloven niet zendmasten in brand steken anders is er geen 4g signaal!

  3. Origineel geplaatst door Sebastian
    Moeten die gekken die complottheorieën geloven niet zendmasten in brand steken anders is er geen 4g signaal!

    Precies. Daarnaast hebben veel 5g toestellen nog last van een kortere batterijduur

  4. “als het aan Kuo ligt”

    Nu lijkt het net alsof hij dat graag zo ziet gebeuren 😆

    Ik neem aan dat het een verwachting/voorspelling is. 😉

  5. De situatie zal voor de 12 slechter zijn dan de 11, deze is al door velen gekocht voor deze crisis, de 12 zal er flink last van krijgen, daarbij gaan mensen ook minder het nut van 5g eerst zien omdat ook door de crisis de wereld wijdde uitrol v 5g vertraagd wordt.

    Dit grotere iPhone SE model wordt denk ik een stuk minder een “voordelige” keus , deze kan zo 250€ duurder gaan uitvallen, groter is al duurder maar zitten ook nieuw ontwikkelde dingen op kennelijk en een nieuwer ontwerp .
    Corona virus gaat zeker niet in juli onder controle zijn, is nu al duidelijk dat ook 2021 een corona jaar wordt.
    Zitten nog lang aan maatregelen vast, klm zegt al pas in ‘23 weer 100% normale dienst regeling en ook de Olympische spelen in 21 kunnen niet normaal, wordt nog een jaar later of t wordt zonder publiek.

  6. Het zal me een zorg zijn als de toestellen uitgesteld of vertraagde productie opleveren. De iPhone is op zich zelf al een goed toestel. En nu het land of beter gezegd de wereld in de pandemie verkeert, houden de mensen de voet op de rem. Je bent verzekerd van 5 jaar (1 + 4 jaar) securitypatches. En daarna wordt zo’n toestel nog voorzien van beveiliging updates dat in ieder geval de belangrijkste apps zoals bank apps veilig genoeg zijn.

    De enige reden die ik kan bedenken om een nieuwe iPhone te kopen is, als de accu dusdanig veroudering begint te vertonen dat het vervangen ervan niet veel nut meer heeft, gezien de leeftijd van de iPhone zalf. Tot die tijd doe ik het nog met mijn iPhone 7 Plus (Jet Black).

  7. Volgens mij zitten er juist mensen te wachten op een se mini. Blijft jammer dat er geen oud SE model op de markt is gebracht met een volledig scherm. Dan was iedereen blij volgens mij. In dat geval had je qua scherm ongeveer net zoveel gehad als nu met de SE 2020, maar dan in een handzaam formaat. Ik heb nu de XS en ben er dik tevreden mee maar dat formaat blijft een ding.

  8. @Lard: Klopt! Heel veel willen dat , ik ook!
    En een concurrerende site heeft een poll over t formaat en wat blijkt, de twee grootste groepen vinden dit huidige formaat prima of te groot.

    Te klein is een kleine groep.
    Zullen de mensen vd 6 t/m 8 zijn die m graag willen en 5-5s-5c-SE vinden m vaak te groot .
    Uiteraard heb je het dan niet over budget want een SE beeldvullend van 4inch moet helemaal opnieuw ontworpen, dit bestaat nog niet.
    Maar ik zou er wel 800-900 voor over hebben want dit zou echt super zijn.

  9. @Leo: Het zou wat mij betreft geen budgetmodel hoeven zijn, maar dat is natuurlijk wel de insteek van de SE. Ik ben bang met deze stap dat we een handzaam formaat wel kunnen vergeten.

  10. Het is jammer, dat het formaat van de SE niet gebruikt is, 4 inch is prima met 1 hand bedienbaar! Hopelijk is er nu wel wat aandacht naar voiceover gegaan, er zijn zo langzamerhand wat foutjes in geslopen. Geweldig dat de home toets weer terug is zeker voor een blinde,die kan het toestel vanuit zijn of haar jaszak bedienen, dat kan niet met face id, home toets is veel veiliger!!!
    Apple zegt met hoortoestel leveranciers samen te werken, het wordt tijd dat dit ook in de funesses gedaan wordt, het is traag of functies doen het niet of slecht.

  11. Het is jammer, dat het formaat van de SE niet gebruikt is, 4 inch en dat van de SE is prima met 1 hand bedienbaar! Hopelijk is er nu wel wat aandacht naar voiceover gegaan, er zijn zo langzamerhand wat foutjes in geslopen, zoals woorden verkeerd uitspreken traag reageren, soms weg vallen en na tientallen seconden weer actief worden, als het display een seconde uitvalt, is de wereld al te klein.. Geweldig dat de home toets weer terug is zeker voor een blinde,die kan het toestel vanuit zijn of haar jaszak bedienen, dat kan niet met face id, home toets is veel veiliger!!!
    Apple zegt met hoortoestel leveranciers samen te werken, het wordt tijd dat dit ook in de funesses gedaan wordt, het is traag of functies doen het niet of slecht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.