Reacties voor: Gerucht: ‘6,1-inch iPhone is opvolger van iPhone 8 en krijgt dezelfde prijs’

De nieuwe 6,1-inch iPhone van 2018 gaat waarschijnlijk voor dezelfde prijs als de iPhone 8 over de toonbank. Dit nieuwe toestel vervangt dan ook de huidige iPhone 8, maar lijkt qua uiterlijk op de iPhone X. Hoe kan Apple dit nieuwe model voor de iPhone 8-prijs aanbieden?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Dan ook geen 3D Touch en een single camera tov dual bij de 8+ die hij dus ook gaat vervangen…

  2. Ik vind het maatje van mijn huidige 7 ideaal… maar ze worden dus nog groter. En dan inderdaad geen dubbele camera of 3D touch… nee, ben niet heel blij met dit nieuws. Dan ga ik in juni toch overstappen naar de “oude” X …

  3. Serieuze vraag: is het ooit voorgekomen dat de opvolger van een iPhone dezelfde prijs hield als zijn voorganger? In mijn beleving werden ze altijd wat duurder.

  4. Origineel geplaatst door Andre
    Serieuze vraag: is het ooit voorgekomen dat de opvolger van een iPhone dezelfde prijs hield als zijn voorganger? In mijn beleving werden ze altijd wat duurder.

    In de VS waren de iPhone 5s t/m 7 allemaal bij introductie $649,-.

    Hier waren alleen de 5s en 6 bij introductie dezelfde prijs. Daarna was de wisselkoers steeds de reden om de euro prijs te verhogen.

  5. Ben benieuwd naar het desgin van de opvolger van de X. Zo te lezen is het een eenmalig product. Betekent dit dan ook gelijk een ander desgin voor de opvolger?

  6. @Rutger: En dus nu zou het een verlaging moeten zijn

  7. That notch has to go though🤢

  8. Zal de nieuwe iPhone X plus (6,5 inch) dan uiteindelijk de iPad mini officieel verdrijven. Qua grootte maakt het bijna niet meer uit.

  9. @Ricky: Eerder dat ik van Iphone wissel is die al lang weg, heb net een Iphone 8 plus een paar maanden die voorlopig nog wel mee gaat.
    Dan is Face id en de noch al weer verouderd :P.

  10. Doordat er een aantal functies ontbreken …. tja dan is het het net niet 👀

  11. Ik hoop dat ze nog veel groter worden, zoals de ipad pro. Rugzak mee, camerastandaard voor selfies.

    🤪

  12. Ik zou graag zien dat de 5,8 en 6,1 modellen worden omgedraaid. Dus de 6,1 het oled model en de 5,8 het lcd model.

  13. Net twee refurbished iphone se’s gekocht voor mijn vrouw en mezelf. Dit vervangt een 4s en een 5. Ik wachtte eigenlijk op de se2 maar of die gaat komen staat nog niet vast. Een groter apparaat willen we niet.

  14. Origineel geplaatst door MJ
    Ik vind het maatje van mijn huidige 7 ideaal… maar ze worden dus nog groter. En dan inderdaad geen dubbele camera of 3D touch… nee, ben niet heel blij met dit nieuws. Dan ga ik in juni toch overstappen naar de “oude” X …

    Een heerlijk ding die oude X. Binnen twee uur ben je aan de gestures gewend. Hij is snel. De batterij gaat ongelooflijk lang mee. En de notch waar zoveel ophef over gemaakt wordt… die zie je na een paar dagen ook niet meer.
    Ik aarzel nog een beetje over de camera, bij weinig licht kwamen er uit mijn 6S betere foto’s dan uit de X.

  15. Origineel geplaatst door Rembert
    Net twee refurbished iphone se’s gekocht voor mijn vrouw en mezelf. Dit vervangt een 4s en een 5. Ik wachtte eigenlijk op de se2 maar of die gaat komen staat nog niet vast. Een groter apparaat willen we niet.

    En gelijk heb je. Bah, ze worden dus nóg groter dan nu.

  16. Nou idd, nog groter! lopen we over een paar jaar allemaal met een iPad mini op zak? Ik ben echt benieuwd nu…. Wie wil er allemaal weer terug naar de koelkast?. Dat ding past echt niet meer in mijn zak. Balen hoor… Dan maar de 8 of de SE…..

  17. Drie nieuwe iphones? er komen er volgens zeggen vier! Voor de SE komt dit jaar ook een opvolger!
    Binnen kort zijn de smartphones zo groot, dat je een breedbeeld tv onder je arm mag meeslepen!
    Ik houd het mooi bij een betaalbaar vier inch handzaam model met enigszins verouderde hardware van nog geen jaar!!!

  18. Die 6,1 inch iPhone gaat mijn huidige 7plus vervangen, dus laat maar komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.