Reacties voor: ‘Foxconn produceert 24 miljoen iPhone 4G’s in 2010’

Van de nieuwe iPhone worden dit jaar, volgens Digitimes, 24 miljoen exemplaren geproduceerd. Het nieuwe toestel beschikt over een snellere processor, met dubbel zoveel geheugen en hogereresolutiebeeldscherm.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 62 reacties

  1. Ik hoop 1 van die 24 miljoen te bemachtigen!

    Ik loop nu steeds meer warm voor die 4G, maar aan wie geef ik straks mijn 3G? 🙂

  2. ik mag al velengen bij Tmobile maar toch nog maar een maand wachten ik hoop dat hij er dan is.

    fingers crossed

  3. Kijk dat is goed nieuws……. Als het goed is valt het einde van m’n contract samen met de “introductie” van de 4G
    (beetje wishful thinking mag toch wel 🙂 )

  4. Ja ik wil hem ook zeer zeker. Mijn abo loopt augustus af dus hopelijk valt er wat te bemachtigen haha. Zal wel weer zo’n run worden waarin Nederland alles later krijgt zoals bij de Ipad..:P..naja hoopt het niet..

  5. Origineel geplaatst door Osj
    ik mag al velengen bij Tmobile maar toch nog maar een maand wachten ik hoop dat hij er dan is.fingers crossed

    Ik zit met Hi met hetzelfde probleem, dus hoop dat die machtspositie afgelopen is vanuit T-Mobile.

  6. Dat wordt dus weer een ritje Belgie 🙂

  7. Aangezien 2010 al bijna op de helft zit is het niet zo gek dat de bulk van de leveringen in de 2e helft van het jaar valt.

  8. Iedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!

  9. Eerst maar eens kijken of de verhouding processor / batterij beter uitvalt.
    Ik zit zelf niet met zo’n gloedhete spelletjesmachine op mijn schoot, dus zit niet zo op snellere CPU te wachten.
    Sneller internet wel !!

  10. Origineel geplaatst door Sabina
    Iedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!

    Denk niet dat de Nederlanders het “main target” is van Apple….:)

  11. kdenk dat ik ga overnachten voor de mobistar winkel haha

  12. Even voor de mensen die hopen dat de nieuwe iPhone ook bij andere providers verkrijgbaar zal zijn:

    Van collega Arnoud Wokke (telecomjournalist voor Tweakers.net) heb ik begrepen dat het wederom alleen T-Mobile zal zijn. Hij heeft geen informatie dat KPN of Vodafone in gesprek zijn met Apple.

  13. Origineel geplaatst door Lennart
    Origineel geplaatst door SabinaIedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!Denk niet dat de Nederlanders het “main target” is van Apple….:)

    Eindelijk iemand die het zegt 😀
    Zo’n reactie heb ik hier al meermaals gelezen, van die abo’s, terwijl dat dit voor Apple toch niets uitmaakt. Of toch zeker niet kleine afzetmarkten zoals de Benelux.

  14. @Lennart:

    Ik houd mijn 3G als back up. Heb ooit een tijdje zonder iPhone gezeten en wat vond ik dat een ramp.

  15. Origineel geplaatst door fredkop
    kdenk dat ik ga overnachten voor de mobistar winkel haha

    Bij de mijne willen ze me maar op een lijst zetten vanaf de release. Begrijpelijk, maar toch teleurstellend 😀

  16. Origineel geplaatst door Rense
    Dat wordt dus weer een ritje Belgie

    Samen rijden is gezelliger…

    Hoe kan je zo’n Belgisch apparaat goed verzekeren, tot nu toe namelijk meer dan tevreden over de ProAssist garantie, iPhone kapot? 2 weken later een nieuwe.

  17. Mijn 2G is nodig toe aan vervanging en verbetering, kijk dus met smart uit naar de 4G. maar wanneer zal die beschikbaar zijn als hij 7 juni wordt geïntroduceerd? Juli?

  18. Ik ga er vanuit dat ‘ie pas in december hier verkrijgbaar is. Mag nu mijn abbo wel al verlengen maar kan per maand opzeggen. Wacht wel tot hij er is en zeg dan mn abbo op 😉

  19. Wanneer loopt contract af van t-m want hou toch liever Vodafone?

  20. @T. vd Wal:

    Waarom pas december? De vorige iPhone was er ook toch al in juli, als ik me niet vergis?

  21. Ik snap de theorie van gefaseerde release niet zo goed. Het is toch logisch dat er minder worden geproduceert in het eerste half jaar? Dat is namelijk alleen juni nog. Ruim 4 miljoen stuks voor de release en daarna gemiddeld 3,3 miljoen per maand. Dan is een wereldwijde release toch ook gewoon denkbaar?

  22. Joepie, scherm met 960×460 pixels, dan is ‘ie in ieder geval scherper dan de Nokia N900, nou hopen dat hij ook andere iPhone-killers te slim af is.

  23. @Hionimi:

    waarom hopen dat hij andere iPhone-killers te slim af is? als jij er maar blij mee bent toch, of heb jij aandelen in Apple zitten?

  24. is 24 mil. dan wijnig

  25. inderdaad geen gefaseerde als deze cijfers kloppen alle bij een logische ziel toch juni is laatste maand eerste helft 2010 juli-december 2de helft 2010 logisch toch zal blij zijn als ik hem kan halen mijn 3g is echt wel op en traaaaaaag
    geen apple eigen A4 chip?

  26. @WT:

    Misschien. >.>

  27. @mattias
    Apple A4 is een cortex-a8, en die gaat er hoogstwaarschijnlijk in zitten.

    Daarnaast is de resolutie waarschijnlijk 960*640, exact 4x de resolutie van de huidige iPhone (zoals ook in de bron van digitimes staat)

  28. Als je niets zegt, wordt je huidige abonnement stilzwijgend verlengd (bij iedere provider). Dit kan je jarenlang volhouden. Je hebt sinds kort wettelijk een opzegtermijn van één maand. Zo kan je dus wachten totdat de levering van de nieuwe 4G op gang is en dan opzeggen/verlengen tegen nieuwe condities -en dus nieuwe 4G-
    (heb zelf nog een goedkoop oud abo zonder vast maandbedrag maar wel 4ct/min en /sms dat ik dus NOOIT zal opzeggen!;~)
    p.s Ik zal de 4G zeker aanschaffen!! kan niet wachten

  29. nice! ik ga nu mn iphone 3g kapot tetheren (batterij is toch al rot) en dan iphone 4g kopuuuh

  30. Nou eens kijken of ik m’n 3GS nog voor een leuk prijsje kwijt kan.

  31. Was er niet 256 mb in dat vietnamese model gevonden?!

  32. ik wil er zelf een paar gaan halen in de US
    als deze niet direct in NL uit komt
    net zoals de ipad.
    heeft iemand nog tips ?
    waar in de US ?
    welke Apple store ?
    zijn ze simlock vrij ?
    iemand enig idee ?

  33. wordt de iPhone 3gs eigenlijk los simlock vrij verkocht in de US ?

  34. @robbert: Daar zou ik als ik jou was nog even mee w8en. wil eerst eens zien of T-mobile zich aan een release gaat verbinden. Laat het kapot tetheren even op zich wachten zodat je een backup iphone hebt liggen tegen de tijd dat de 4G in bezit is.

  35. Origineel geplaatst door Lennart
    Origineel geplaatst door SabinaIedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!Denk niet dat de Nederlanders het “main target” is van Apple….:)

    De iPhone 3G is toch in alle landen vrijwel gelijktijdig gelanceerd? Nederland is dan misschien geen “main target” voor Apple, maar de rest van de wereld wel. Daarom lijkt me een gefaseerde release alsnog niet bepaald slim. De hele wereld mag immers verlengen.

  36. Ik vind de snelheid van de 3g snel genoeg. Sneller kan op dit moment toch niet op het netwerk en dat zal nog wel even blijven ook.

  37. Lees het artikel over wereldwijde omzet van Iphones eerst even voordat je geruchten de wereld in helpt dat Apple in Nederland geen grote afzetmarkt heeft. 32% van hun omzet komt uit europa en Nederland heeft daar een aardig aandeel in.

  38. Kan niet wachten.
    Mijn 3gs is kadoek,laat maar komen

  39. Heb sinds kort een 2G gekocht om zo’n iPhone eens wat te proberen, zodra ik genoeg geld heb ga ik zeker deze kopen 🙂

  40. Ga 19 juni naar LA in de US. Neem ik meteen een ipad mee. Nou hopen dat ik de nieuwe iphone ook gelijk kan meenemen, word het een leuke zomer met me nieuwe gadgets.

  41. Origineel geplaatst door Sabina
    Iedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!

    Die hebben hem op 11 juli gehaald.
    En mogen dus al verlengen….

    Voordat je nog een keer iets zinnigs probeerd te zeggen eerst even google checken 😉

  42. Hier nog 1, ik vlieg 16 juni naar San Fransisco en ga ook nog naar Los Angeles!! Sowieso gaat er een Ipad mee, hoop dat de Iphone HD/4G dan ook te verkrijgen is!!!!!!

  43. @Job l’Amie: Hier hoop ik ook op! 15 juli loopt mijn iPhone 3G abonnement af! Had wel verwacht dan zo over te kunnen stappen naar een nieuwe generatie iPhone!

  44. Ik hoop dat ik er een kan bemachtigen bij het verlengen van mijn t-mobile abbo. Me 3g is toch wel traag nu.

  45. Hopelijk zeggen ze dan niet weer ‘world wide release’ om ons daarna 3+ maanden aan’t lijntje te houden. Dus die gefaseerde invoering is iig een stap naar meer duidelijkheid.

  46. Heel interessant! Ben soooo blij met m’n 3gs, alleen de batterij pfff aanfluiting!!! Hoop echt dat 4g daar zwaar rekening mee gehouden heeft! Voor de rest! Top!! Belgieee bij uitkomen!

  47. wat is better een IPhone of de nokia E72 dus het gebuik? Ik moet eerlijk zeggen dit is voor de meeste een rare vraag ik denk dat jullie gezworen zijn bij een I Phone ik heb altijd nokia gehad maar zag de IPhone en ik dacht wat kan je hier alles mee ??

  48. @Psvu2:
    en toch heb ik een iPhone 3gs via Vodafone te pakken gekregen, simlock vrij.
    Moest wel voor 2 jaar bij tekenen met een abbo van 34,50 per maand (200 minuten + onbeperkt internet).
    En wat ook een leuke bijkomstigheid is, internet tethering werkt gewoon, zelfs zonder jailbreak.

  49. Origineel geplaatst door PlaceR
    Origineel geplaatst door SabinaIedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!Die hebben hem op 11 juli gehaald.En mogen dus al verlengen….Voordat je nog een keer iets zinnigs probeerd te zeggen eerst even google checken

    Nou nou nou, dat is toch volgende maand OFZO, iedereen weet toch wat ze bedoeld..kom op zeg!

  50. Ach, bij t for telecom verkopen ze toch gewoon de iPhone via KPN, Vodafone en Hi?

    Heb er eentje gehaald daar en het werkt perfect, geen gejailbreakte versie o.i.d.

  51. denken jullie dat ik aandelen in apple moet kopen alleen voor die iphone 4g ?

  52. de eerste 4,5 milijoen waarvan 2,5 miljoen North America en de rest verspreidden over de hele wereld… hoezo kunstmatig hoog houden ? hahaha
    Puur en alleen om onze hebberigheid aan te wakkeren voor een stukje plastic LOL
    Ik wacht lekker tot 2011 wanneer alle kinderziektes eruit zijn en wie weet voor de opvolger daarvan..
    Weet je wat ? Ik sla heel die hype gedoe lekker over ben al blij met mijn 3G die heeft mij nooit in de steek gelaten en doet alles al wat ik wil.. hij belt en smst net zo snel als de 4G ! Wow Amazing isnt it ? Ow and one more thing….ik kan er ook mee foto’s maken net als al die miljoenen andere mobieltjes ;p

  53. 4,5 miljoen 4G iPhones in juni en vervolgens 19,5 miljoen iphones 4G in 6 maanden ( = is 3,4 miljoen per maand van juli t/m december) dus ik zie geen gefaseerde uitrol van de iPhone 4G…

  54. Origineel geplaatst door Lennart
    Origineel geplaatst door Sabina Iedereen die in NL als eerste een 3G had, mag volgende maand ofzo zijn abo verlengen. Ze zouden toch wel gek zijn als ze dan tegen die tijd geen nieuwe iPhone lanceren?!Denk niet dat de Nederlanders het “main target” is van Apple….:)

    Dat snap ik ook nog wel, maar in hoeveel is de 3G (ongeveer) tegelijk met NL gelanceerd? Dan spreek je al over een veel grotere oplage.

  55. Waar ik erg benieuwd naar ben is hoe Steve dit ding straks gaat presenteren nu iedereen al weet hoe ‘ie er uit gaat zien. Het gebruikelijke duveltje-uit-het-doosje verrassingseffect met de gebruikelijke oooh en aaahs zal er dit keer niet echt in zitten denk ik.

  56. Ik weet alvast een ding zeker: als Apple niet in juli de iPhone in Nederland kan lanceren dan gaan ze een hoop klanten verliezen. Ik ga dan in ieder geval zeker op zoek naar een waardig alternatief. Duizenden T-Mobile klanten kunnen verlengen maar de iPhone is er dan nog niet. Keiharde blunder en screw up van Apple áls dat gebeurd.

  57. Origineel geplaatst door Jeroen: @T. vd Wal:Waarom pas december? De vorige iPhone was er ook toch al in juli, als ik me niet vergis?

    3GS kwam 26 juNi <3 ik ga bijna z'n eerste verjaardag vieren

    Endan hopen op de 4 GS

  58. Nou, dat klinkt allemaal veelbelovend! En ik zie de keynote met tromgeroffel en trompetgeschal nu al tegemoet. Maar voor ik aan de 4G ga wacht ik wel tot andere gebruikers mij alles kunnen vertellen over de kinderziektes waar ze tegen aanlopen. 🙂

  59. Shit, ik vrees toch wel dat ik nu verslaaft ben…
    Volgens iCentre Amsterdam zal de 4G volgende maand al verkrijgbaar zijn. Vertelde een ervaren medewerker mij verleden week. Maar ik kan het mij echt niet voorstellen. T-Mobile zou dat toch op z’n minst al moeten melden?

  60. @mark…waarom stap je niet over dan?!

  61. Een iPhone 4G HD…..yes, yes, yes!

    Lieve mensen, dat wordt dus mijn eerste smartphone.

    Ik heb nog nooit een mobiele telefoon gehad. Zelfs mijn ouders zijn sneller met het aanschaffen van een mobieltje en die zijn bijna 80 jaar oud. (nee, niet samen 80 jaar oud)

  62. @Simlock

    Je kunt ‘t idd beter op een nieuwe fiets leren…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.