Apple Store Brussel voorzien van Apple-logo en glazen façade

De Apple Store Brussel is voorzien van een Apple-logo en een glazen façade. Aan de buitenkant lijkt nu alles klaar voor de opening op vermoedelijk 19 september 2015.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Dit weekend werd een nieuwe mijlpaal bereikt bij de Apple Store Brussel: de glazen façade is nu helemaal compleet en er prijkt een Apple-logo op de gevel. Twee weken geleden werden de zilverkleurige gevelpanelen al geplaatst, inclusief boorgaten voor het Apple-logo. Wat nog ontbrak was het grootste glaspaneel op de hoek van het winkelpand, dat afgelopen zondag is geplaatst. Ook werd eindelijk het logo aangebracht op de gevel.


apple_store_brussel_31_aug1

De werklui zijn de afgelopen dagen bezig geweest met het bouwen van een tweede schutting rondom de winkel, die nog moet worden voorzien van zwarte verf en de gebruikelijke welkomstboodschap. Pas dan weten we hopelijk ook wanneer de eerste Belgische Apple Store wordt geopend. Geruchten spreken al langere tijd over 19 september, dus over zo’n drie weken.

Bekijk ook

Binnenkant Apple Store Brussel te zien op foto's

Hoe staat het ervoor met de Brusselse Apple Store? Op nieuwe foto's is de binnenkant van deze eerste, Belgische Apple Store voor het eerst te zien.

apple_store_brussel_31_aug2

apple_store_brussel_31_aug3

Het verschijnen van het Apple-logo op de gevel is het zoveelste bewijs dat Apple een officiële winkel gaat openen, ook al heeft Apple zelf nog niets bevestigd over de locatie. Apple wilde alleen bevestigen dat er wordt gewerkt aan een Belgische Apple Store. Eerder dit weekend waren al boorgaten te zien in de muurpanelen, in de vorm van een appel. Inmiddels prijkt het logo op de gevel.

apple-store-brussel-logo-aanwezig

https://www.iculture.nl/uitleg/apple-store-belgie/

Foto’s via Le Soir en Apple Nieuws Vlaanderen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.