Binnenkant Apple Store Brussel te zien op foto’s

Hoe staat het ervoor met de Brusselse Apple Store? Op nieuwe foto's is de binnenkant van deze eerste, Belgische Apple Store voor het eerst te zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple_store_brusselEr wordt al een paar maanden druk gebouwd aan de Brusselse Apple Store. Hoe de verbouwing er voor staat was tot vandaag echter onduidelijk: de winkel werd eerst afgedekt met een zwarte omheining, waarna de ramen met zwart plastic werden afgeplakt. Dankzij foto’s van Le Soir weten we nu hoe de Apple Store in Brussel er voor staat. Daaruit blijkt in elk geval één ding: er moet nog een hoop gebeuren voordat deze Apple Store kan worden geopend.

In de foto’s is nog geen Apple Store te herkennen. Het lege winkelpand is gevuld met steigers en bouwmaterialen, waarmee de nog niet afgewerkte winkel de komende weken waarschijnlijk wordt klaargestoomd voor de opening. Er moet in de komende weken vermoedelijk een hoop gaan gebeuren: volgens de meest recente geruchten opent de Apple Store in Brussel al in september.

Apple Store Brussel binnenkant 1

Apple Store Brussel binnenkant 2

Apple Store Brussel binnenkant 3

De Apple Store in Brussel wordt de eerste Belgische Apple Store. Later zullen er naar verluidt meer winkels volgen: er zouden plannen zijn voor Apple Stores in Gent, Antwerpen en Luik. In Nederland is het in de tussentijd vrij stil over mogelijk nieuwe Apple Stores. Volgens recente berichten zal er een Apple Store worden geopend in Utrecht of Gelderland, maar daar is sindsdien niks over naar buiten gekomen.

Lees ook: Dossier Apple Store België

Bedankt voor de tip, Bram!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 14:27
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple store, brussel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.