Facebook iOS

Facebook-app voor iPhone gaat foto’s automatisch verbeteren

Facebook gaat de kwaliteit van je foto's automatisch verbeteren in de iPhone-app. De helderheid, schaduwen en lichten worden veranderd als je een foto naar het netwerk stuurt.

Facebook iOSZet je een foto op Facebook vanuit de iOS-app, dan zal deze automatisch worden aangepast door het sociale netwerk. Facebook probeert bij iedere foto op deze manier de belichting, schaduwen en algehele helderheid van een foto te verbeteren. De verbeterfunctie voor foto’s zit al langer in de app, maar was hiervoor optioneel. Je moest op een knop drukken om de kleuren van een foto proberen te verbeteren. Deze foto-aanpassingen staan nu standaard ingeschakeld.

Met een schuifbalk kun je de intensiteit van de aanpassingen verminderen. Het lijkt er op dat de nieuwe verbeterfunctie geleidelijk beschikbaar wordt gesteld. TechCrunch heeft de nieuwe fotofunctie al gezien, maar zelf kunnen we hem nog niet in de app gebruiken. Facebook staat bekend om zijn gefaseerde introducties van nieuwe functies.

Facebook automatische foto's

Niet alleen Facebook’s fotofunctie is verbeterd: gisteravond schreven we ook over een update voor Instagram, waarin vijf nieuwe fotofilters werden toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2014, 7:50
Categorie Apps
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.