instagram-nieuwe-filters

Instagram: vijf nieuwe effecten, filters ordenen en verbergen

Instagram heeft 5 nieuwe filters gekregen en biedt je nu de mogelijkheid om filters te sorteren en te verbergen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Instagram heeft vanavond vijf nieuwe filters ingevoerd, die de aanstaande kerstfoto’s een stuk gevarieerder zullen maken. De nieuwe filters heten Slumber, Crema, Ludwig, Aden en Perpetua. Ze geven je foto’s een subtiele verkleuring, waardoor een bleke sneeuwfoto net wat extra’s krijgt.

instagram-perpetual-filter instagram-filters-nieuw

Instagram kondigde de nieuwe kleureffecten aan via een blogposting. Ze zeggen dat de fotografietrends de afgelopen tijd zijn veranderd. Inspiraties uit fotografie, kunst en mode hebben geleid tot deze vijf nieuwe filters. “De beste ooit”, beweren de makers. Ze staan meteen vooraan in het lijstje met filters.

Ook heeft Instagram een nieuwe methode toegevoegd om een preview te bekijken van alle filters. Je kunt ze geprojecteerd zien over een vervaagde miniatuurfoto. Zo zie je in een oogopslag hoe een bepaald filter jouw foto gaat aanpassen. Je vindt daardoor sneller een bijpassend filter. Aan het einde van de filterlijst vind je nu de Manage-knop, waarmee je de filters kunt herschikken en verbergen. Is er een bepaald filter dat je nooit gebruikt, dan hoef je die ook niet langer te zien. Je favoriete filters zet je vooraan in de lijst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2015, 12:07
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.