Eye-Fi gaat iPhone-applicatie uitbrengen

Eye-Fi heeft twee nieuwe 4GB sd-kaartjes aangekondigd en gaat daarnaast een applicatie voor de iPhone uitbrengen.

eye-fiEye-Fi is een fabrikant van geheugenkaartjes die iets bijzonders hebben: ze hebben ingebouwde Wi-Fi, zodat je gemaakte foto’s meteen op internet kunt publiceren. Het werkt ook voor video’s die je online wilt zetten: meteen vanuit je camera naar YouTube. Het werkt bij vrijwel alle camera’s met standaard sd-kaartslot die zelf geen ingebouwde Wi-Fi-functie hebben. Eye-Fi is echter meer van plan: er komt een iPhone-applicatie waarmee je de foto’s van je iPhone-camera meteen online kunt posten.

Eye-Fi ondersteunt meer dan 20 online foto-uitwisseldiensten. iPhone-gebruikers die al in het bezit zijn van een Eye-Fi-kaart kunnen de applicatie straks gratis uit de App Store downloaden.

Eye-Fi heeft ook twee nieuwe producten aangekondigd: twee sd-kaartjes waarmee je video’s kunt uploaden, beide met een capaciteit van 4GB. Ze heten de Eye-Fi Share Video ($79) and Eye-Fi Explore Video ($99). De laatstgenoemde kan meteen je locatie bepalen en daarbij de foto’s voorzien van geotag. De SD-kaartjes ondersteunen ook diverse openbare hotspots.

Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2009, 7:00
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, geotagging, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.