Evolus oplaadstation

Evolus 3 is een oplaadstation voor je iPhone, iPad én Apple Watch

De Evolus 3 is een oplaadstation voor je iPhone, iPad en Apple Watch. Met een paar handige functies onderscheidt dit Kickstarter-project zich van de rest.

Gebruik je verschillende opladers voor je iPhone, iPad en Apple Watch, dan is er straks een oplossing dat op een stijlvolle manier het probleem wegneemt. De Evolus 3 is een oplaadstation, dat geschikt is voor elk iDevice en een mooie aanwinst is voor je bureau of nachtkastje.

Evolus 3: niet zomaar weer een oplaadstation

De Evolus 3 onderscheidt zich op meerdere punten van voorgaande oplaadstations. Het design is erg strak en alles is netjes afwerkt, maar dat zie je de laatste tijd terug in (bijna) elk nieuw Kickstarter-project in deze categorie.

Evolus oplaadstation

Achter de steun voor je iPhone en iPad zit een klein wieltje waar je aan kunt draaien. Door er aan te draaien wordt de Lightning-adapter omhoog geschoven, om ervoor te zorgen dat iPhones en iPads met hoesjes ook goed aangesloten kunnen worden. Ook bevat het oplaadstation een ‘Touch4Time’-functie. Tik op het oplaadstation en je Apple Watch zal de tijd weergeven.

Evolus Apple Watch dock

Het dock voor de Apple Watch kan eruit worden gehaald, zodat je het dock mee kan nemen op reis. Aan de achterzijde van het dock zit een poort voor de Lightning-kabel, waardoor je het kleinere oplaadstation ook kunt gebruiken voor je iPhone.

Compatibel met elk iDevice
De makers beloven dat het oplaadstation voor elk iDevice compatibel is en dat zelfs de iPhone 7 en Apple Watch 2 opgeladen kunnen worden met de Evolus 3. Ondersteuning voor elk iDevice betekent ook dat de grote iPad Pro opgeladen kan worden op het station. Gebruikers van de Apple Pencil kunnen voor €10 een houder aanschaffen dat je aan de voorkant van het oplaadstation kunt plaatsen. Op de foto hieronder zie je wat de Evolus 3 allemaal te bieden heeft.

Mogelijkheden van de Evolus 3

Verwachte levering in november
Het project heeft in 8 dagen al meer dan driekwart van het beoogde doel opgehaald. Op het moment van schrijven kom je nog ruimschoots in aanmerking om als Early Bird de Evolus 3 aan te schaffen. Als Early Bird betaal je inclusief verzendkosten €137 en voor de premium versie betaal je €146.

Het verschil met de Premium-versie is dat het oplaadstation afgewerkt is met leer. Wil je alleen de Evolus Travel, dan betaal je respectievelijk €71 voor het normale model of €82 voor de Premium-uitvoering. Voor dat geld kun je je iPhone en Apple Watch opladen en krijg je er een hoesje bij met adapters voor verschillende landen.

Evolus 3 oplaadstation

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2016, 21:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.