iPhone 7 rosegoud

‘iPhone 7 op 23 september in de winkels in eerste groep landen’

De iPhone 7 ligt op 23 september waarschijnlijk in de eerste groep landen in de winkels. Dat blijkt uit gelekte planningen van een telecomoperator.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Ben je gewend om de iPhone altijd in het buitenland te halen? Dan kun je 23 september alvast blokkeren in je agenda. Op die datum zou namelijk de iPhone 7 in de verkoop moeten gaan, zo blijkt uit de planning van een telecomprovider.

iPhone 7 rosegoud

Update: inmiddels zijn er ook sterke aanwijzingen dat de datum 16 september wordt voor de eerste groep landen. Hou dus je agenda nog even vrij op beide dagen!

Als de voorspellingen kloppen gaat Apple op 7 september de nieuwe iPhone aankondigen. Op 9 september volgt dan de pre-order in de eerste groep landen. Vervolgens moet je nog tot 23 september wachten om het toestel voor het eerst in handen te kunnen hebben. Het blijkt uit informatie van de Amerikaanse provider AT&T. In een planning voor de AT&T-winkels is te zien dat extra medewerkers aanwezig moeten zijn om aanpassingen in de winkel uit te voeren.

AT&T-schema voor iPhone 7 launch

De bekende blogger Evan Blass (@Evanleaks) voorspelde eerder dat Apple op 9 september begint met pre-orders, wat overeen komt met het schema van AT&T. Maar hij zei ook dat de verkoop op 16 september van start gaat, dus een week eerder. Hij rekende wellicht op Apple’s gebruikelijke schema om de iPhone een week na de aankondiging in de winkel te leggen.

Bij de iPhone is er altijd een vaste groep landen die als eerste aan de beurt is, waaronder Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten. We verwachten dat het ook dit jaar weer zo is. In ieder geval kiest Apple altijd voor een vrijdag, dus 16 en 23 september zijn allebei geloofwaardige kandidaten. Nederland en België zijn meestal één of twee weken later aan de beurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2016, 11:50
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.