iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 16 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 16 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kijken we naar enkele nieuwe apps, zoals de Duo-app van Google voor videobellen. Ook de Nederlandse app Florin om betalingen met vrienden te regelen is nu beschikbaar. Maar er is vandaag nog meer, zoals de beelden van de nieuwe WTC Apple Store, een wat gek patent van Apple en wordt in een interview gesproken over sensoren in de Apple Watch-bandjes. Dat en nog veel meer lees je hieronder nog eens rustig na in de iCulture Vandaag!

Uitleg, tips en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Instagram Stories

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Castro Podcast Player (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 13.0+) - Castro 2 is helemaal nieuw en laat je makkelijk naar je favoriete podcasts luisteren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Herinneringen-app Sorted heeft nu een Schedule Mode en laat je Quick Actions-knoppen aanpassen.
  • Instagram (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Instagram laat je nu inzoomen tijdens het maken van een Story door met je vinger te schuiven.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.