apple-iphone-6-queue-regent-street-london-launch

Eerste iPhone 6-koper in de wachtrij bij Apple Store Londen

Bij de Apple Store in Regent Street (Londen) staat de eerste persoon al in de rij voor een iPhone 6.

apple-iphone-6-queue-regent-street-london-launchMocht je van plan zijn om aanstaande vrijdag in Londen de iPhone 6 te gaan halen, hou dan rekening met flinke wachtrijen. Sterker nog, als je vooraan in de rij wilt staan moet je nu al onderweg zijn. De eerste wachtende staat al in de rij in Regent Street. Of beter gezegd: ligt in de rij, want er staat een tweepersoons tentje bij de Apple Store. Engeland is een van de landen waar de iPhone 6 en iPhone 6 Plus op 19 september in de verkoop gaan. Nederland is op 26 september aan de beurt.

Regent Street in Londen is de belangrijkste Apple Store-locatie in Londen en daarom een populaire plek om in de rij te gaan staan voor een nieuwe iPhone. Maar eigenlijk is dagenlang kamperen bij de Apple Store dit jaar niet eens nodig, want het bleek in de meeste landen mogelijk om vooraf een pre-order te plaatsen. Heel wat Nederlanders deden dat ook, zodat ze aanstaande vrijdag op hun gemak naar Duitsland of Frankrijk kunnen rijden, om hun nieuwe iPhone op te halen. Thuis laten bezorgen kan ook, maar dan moet je wel een lokaal (post)adres hebben.

Ben je zelf van plan om in de rij te gaan staan bij de Apple Store, lees dan ons artikel met wachtrijtips. Of kijk waar je de iPhone 6 alvast kunt bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2014, 6:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple store, londen, wachtrij

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.