Eerste aanwijzingen voor iPhone firmware 1.1.4

Ontwikkelaar Tiny Code heeft per ongeluk informatie over firmware 1.1.4 laten uitlekken. Ook meldt de ontwikkelaar dat ze al met de SDK werken en binnenkort via iTunes software gaan aanbieden. Dat is waarschijnlijk informatie die pas op 26 februari bekend zou worden gemaakt.

Tiny CodeOntwikkelaar Tiny Code heeft gisteren per ongeluk informatie over de iPhone SDK en firmware 1.1.4 laten uitlekken. Tiny Code maakte tot nu toe een repo, die allerlei problemen met de iPhone oploste. Maar ze zijn ermee gestopt en lijken nu voor de officiële weg te kiezen: via de SDK van Apple, waarbij ze de applicaties via iTunes gaan aanbieden. Het is duidelijk dat deze informatie nog niet naar buiten mocht worden gebracht. Ook was op de website te lezen dat Tiny Conde zich nu richt op firmware “1.1.4 Alpha 2“, maar de informatie is inmiddels snel offline gehaald.

Letterlijk was op de website te lezen: “Tiny Code produceert niet langer fixes en applicaties voor firmware 1.1.3. We kunnen niet veel zeggen, maar we werken met Apple en hun SDK voor de volgende firmware-release en SDK-applicaties en je zult binnenkort weer van ons horen. We zullen onze Installer.app repo uit juridische gronden niet langer updaten en je zult ons snel op iTunes zien“. Blijkbaar beschikt Tiny Code al over de SDK en lijkt het niet vergezocht om te concluderen dat we op 26 februari meer over nieuwe applicaties van Tiny Code en andere ontwikkelaars zullen horen. Daarnaast wekt het citaat de indruk, dat Apple de applicaties van derden via iTunes gaat verkopen. En de regel “Now targetting fw 1.1.4 Alpha 2” kan niet anders begrepen worden, dan dat ze al met een vroege versie van firmware 1.1.4 aan de slag zijn.

De informatie werd ontdekt door een lezer van Macenstein.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2008, 10:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen firmware, itunes, sdk

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.