DxO One camera met lightning

DxO One Camera krijgt nieuwe functies, waterdichte case en meer

De DxO One camera's krijgen een grote software-update. Deze update bevat Wi-Fi-functies en andere functies die de beelden van de camera moeten verbeteren. Daarnaast kondigt DxO een aantal nieuwe accessoires aan, waaronder een waterdichte case.

Door geruchten dat de iPhone 7 Plus twee camera’s bevat is de verwachting dat de camerafuncties flink zijn verbeterd in dit nieuwe model. Wil je liever je huidige iPhone blijven gebruiken, dan kan de DxO One camera de oplossing zijn. Deze camera sluit je aan op de Lightning-aansluiting van alle gangbare iPhones en biedt allerlei handige extra functies. Half september komt er een grote software-update uit voor de camera, samen met allerlei nieuwe accessoires.

DxO One camera met lightning

DxO One krijgt waterdichte case en meer

De nieuwe accessoires zijn een waterdichte case, een standaard en een optische adapter. De standaard zorgt ervoor dat je de camera op een vlak ondergrond of op een statief kan plaatsen. Je kunt de camera daarna via Wi-Fi op afstand bedienen. Met de optische adapter kan je verschillende filters toevoegen aan je lens, zoals polarisatoren of ND-filters.

De waterdichte case moet ervoor zorgen dat er geen water bij de camera komt wanneer je tot 45 meter diep zwemt. Je hebt de mogelijkheid om de achterkant van de case dicht te maken met twee achterdeurtjes. De één voor het gebruik buitenshuis of in de regen, de ander om met de camera te gaan zwemmen. De filters en GoPro-accessoires zijn ook te gebruiken met deze case.

Waterdichte case DxO op het water

Software-update 2.0 voor DxO One
De gratis software-update van DxO brengt de Wi-Fi-functie naar de DxO One. De camera kan via de Wi-Fi-voorzieningen op jouw iPhone verbinding maken met het netwerk thuis, zonder het wachtwoord in te hoeven voeren. Ook is het mogelijk om de Wi-Fi-functie te gebruiken wanneer er alleen een verbinding mogelijk is tussen de telefoon en de camera, zoals in het bos.

Wi-Fi-verbinding met DxO One Camera

Bovendien bevat deze update de functie ‘Mobile Smart Lightning’, waarbij de camera het beeld analyseert en daarop het licht, de kleuren en het contrast aanpast. De nieuwe autofocus zorgt ervoor dat er meer DSLR-mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om een witbalans in te stellen voor onderwater, zodat de blauwe kleur wat gereduceerd kan worden naar een wat natuurlijker witbalans.

De camera zelf kost je 499 euro. De case wordt verkocht voor 59,90 euro en de optische adapter en de standaard ieder voor 24,90 euro in de webwinkel van DxO. De update voor de camera is gratis en te installeren op alle camera’s van de DxO One. Half september moet deze update beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2016, 12:46
Categorie Accessoires
Onderwerp case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.