Dubbele camera van de iPhone 7 in conceptvideo: zo kan het werken

Een conceptvideo van de iPhone 7 laat zien hoe handig een dubbele camera is en welke toepassingen er mogelijk zijn.

Een nieuw concept van de iPhone 7 laat zien hoe het dubbele camerasysteem van het nieuwe toestel zou kunnen werken. Volgens geruchten krijgen alleen de duurdere en grotere modellen van de iPhone 7 de beschikking over een dual camera-systeem, bestaande uit een normale breedbeeld cameralens en een tweede lens die is geoptimaliseerd voor ingezoomde foto’s. Matt Gonzales heeft op basis van die ideeën een conceptvideo gemaakt, om te laten zien waarom zo’n dubbele camera handig is.


iPhone 7 met dubbele camera

Conceptvideo iPhone 7 met dubbele camera

Hij gebruikte daarbij patenten van Apple, om een realistisch beeld te geven van de mogelijkheden. Je zou twee verschillende beelden tegelijk kunnen zien op je iPhone-scherm: de ene van de standaard camera en de andere van de ingezoomde camera. Bijzonder is dat je beide tegelijk kunt gebruiken. Bij andere telefoons is dat vaak niet het geval.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple’s patent met nummer 20160007008 beschrijft verschillende toepassingen voor een dubbele cameralens. De video zorgt dat je al die mogelijkheden wat makkelijker kunt voorstellen. Je kunt bijvoorbeeld een video maken waarin je twee verschillende standpunten hebt, die geruisloos in elkaar over gaan. Of je kunt twee beelden combineren: bij het filmen van een voetbalwedstrijd kun je het hele speelveld in beeld brengen en daarna inzoomen op de acties van een bepaalde speler.

Bekijk ook

Concept: iPhone 7 met dubbele camera en volledig dekkend scherm

Een nieuw concept laat een iPhone 7 zien met een dubbele camera, voor nog betere foto's. Het scherm bedekt de gehele voorkant van de iPhone.

https://www.iculture.nl/iphone-7-plus-voordelen-twee-cameralenzen/

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.