Pokemon Legendary

Vang extra Dratini tijdens de tweede Pokémon Community Day op 24 februari

Op zaterdag 24 februari vindt de tweede Pokémon Go Community Day plaats, waarbij je extra Dratini kunt vangen en de speciale move Draco Meteor kunt krijgen. Bovendien komen de legendary Kyogre, Groudon en Rayquaza beschikbaar.

Pak je Snorlax-rugzak en zet je Pikachu-muts maar weer op: het is vandaag de tweede Pokémon Community Day. Tussen 11:00 uur en 14:00 uur Nederlandse tijd zullen er extra veel Dratini te zien zijn. Als je tijdens deze drie uur een Dragonair evolueert naar een Dragonite zal deze de speciale move Draco Meteor leren. Bovendien heb je tot 5 maart de tijd om weer wat legendarische Pokémon te vangen: Kyogre, Groudon en Rayquaza zijn de legendarische Pokémon uit de Hoenn-regio en zijn beperkte tijd te vangen tijdens Raid Battles. Mocht je vandaag geen tijd hebben om mee te doen aan de Community Day, dan heb je in ieder geval meer dan een week de tijd om deze speciale Pokémon aan je collectie toe te voegen. Maar je moet er wel wat voor doen, want ze laten zich niet zomaar vangen.

Pokémon Community Day op 24 februari

Op zaterdag 24 februari is het de tweede Pokémon Go Community Day, waarbij er steeds weer iets anders te vangen is. Deze keer is het de bedoeling dat mensen Dratini gaan vangen en dat gebeurt op de volgende tijdstippen:

  • Engeland: 10:00 tot 13:00 uur GMT
  • West-Europa: 11:00 tot 14:00 uur CET
  • Oostkust VS: 14:00 tot 17:00 uur EST
  • Westkust VS: 11:00 tot 14:00 PST
  • Japan: 12:00 tot 15:00 uur JST

Woon je op een andere plek, dan zul je zelf even moeten uitzoeken hoe laat je extra veel Dratini kunt vangen, zodat je nog sneller een Dragonite krijgt. Dit is een van de meest krachtige Pokémon in de game, dus die wil iedereen wel hebben. Als je vandaag groepjes spelers ziet staan, dan weet je dus waar ze mee bezig zijn: nog snel even wat Dratini inslaan om een extra Dragonite te evolueren. Pokémon Go Community Days zijn nieuwe wereldwijde evenementen, waar je speciale Pokémon kunt vangen. Ook ontvang je op dat moment dubbele XP 3x meer Stardust. De eerste Community Day was op 20 januari, waarbij je extra veel kans had om Pikachu te vangen.

Speciale Pokémon uit eieren tussen 5 en 16 maart
Na 5 maart gaat Niantic gewoon door met het organiseren van evenementen, want tussen 5 en 16 maart heb je extra veel kans om bepaalde Pokémon uit een ei te zien kruipen. Welke dat zijn is afhankelijk van de Raid Battles die de komende tijd gaan plaatsvinden. Wordt Rayquaza vaker gevangen dan Kyorgre en Groudon samen, dan zullen er vooral Pokémon uitgebroed worden die met stormachtig weer te maken hebben. Zo niet, dan komen er meer Pokémon uit eieren die van zonnig en regenachtig weer houden. Je bepaalt als spelers dus mee hoe het spel verloopt.

Eerder schreven we dat Pokémon hints naar toekomstige missies bevat, maar die heeft Niantic nog niet aangekondigd. Met speciale opdrachten kun je dan extra items verdienen, zo blijkt uit de code. Het zit er dus al wel in, maar Niantic heeft het nog niet geactiveerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2018, 9:35
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.