Hoenn regio

Vang Rayquaza en andere nieuwkomers in Pokémon Go

In Pokémon Go komen vanaf 9 februari nieuwe Pokémon uit de Hoenn-regio zoals Rayquaza, Salamence, Altaria en Metagross. Er zijn Special Boxes en je kunt nog een paar dagen Kyogre te pakken krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bij Pokémon Go is altijd wel iets te doen. Vorige maand vierde Niantic Community Day met allerlei activiteiten en deze maand hebben ze alweer iets gepland. Vanaf vrijdag 9 februari kun je allerlei nieuwe Pokémon vangen en zijn er speciale dozen met Raid Passes, Incubators en Star Pieces. Je hebt tot 23 februari de tijd om je virtuele geld eraan stuk te slaan. Daarnaast zullen in deze periode de Lure Modules zes uur lang actief zijn.

Rayquaza vanaf 9 februari

Vanaf 9 februari zullen er meer Pokémon te vangen zijn uit de Hoenn-regio. Er zitten meerdere Pokémon van het type Dragon en Flying bij, die voor het eerst in de game beschikbaar zijn. Daarnaast komt de legendarische Pokémon Rayquaza neergestreken vanuit de ozonlaag, om te verschijnen in Raid Battles. Je hebt beperkt de tijd om deze te vangen, namelijk tot 16 maart. Ondertussen kun je tot 14 februari de legendarische Water Pokémon Kyogre te pakken krijgen tijdens een Raid Battle.

Na 13 februari (volgen jullie het nog?) zullen er nog meer Pokémon uit de Hoenn-regio te vinden zijn, waaronder Salamence, Altaria en Metagross. Tijdens Raid Battles en na het uitbroeden van een ei kom je een breed aanbod van bijzondere Pokémon tegen die je normaal minder of niet ziet.

Hoenn regio

Special Boxes
Voor al die activiteiten zul je natuurlijk wel voldoende ballen en andere items moeten hebben, dus Niantic gooit er weer wat Special Boxes tegenaan. In deze dozen, die van 9 tot en met 23 februari verkrijgbaar zijn vind je Raid Passes, Incubators en Star Pieces in de verschillende dozen in de shop.

Wat Niantic nog niet heeft aangekondigd zijn de speciale missies die eerder deze week in de broncode werden ontdekt. Die zorgen ervoor dat je extra items in het spel kunt verdienen met het uitbroeden van eieren, wandelen en snoepjes aan Pokémon geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2018, 12:06
Bron Bron Niantic
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.