Pokémon Go Community Day-events: ga naar het park voor speciale Pokémon

Pokémon Go Community Day zijn nieuwe wereldwijde evenementen, waar je speciale Pokémon kunt vangen. Ook ontvang je op dat moment dubbele XP.

Niantic kondigt iets nieuws aan: Pokémon Go Community Day Events. Deze nieuwe evenementen zijn bedoeld om spelers bij elkaar te brengen op bepaalde locaties, waar je speciale Pokémon met nieuwe aanvallen kan vangen. De eerste Community Day is al op 20 januari met Pikachu in de hoofdrol.

Pokémon Go Community Day met speciale Pokémon

Volgende week zaterdag 20 januari is de eerste Community Day. Tijdens dit maandelijkse evenement van drie uur (van 11:00 tot 14:00) is het de bedoeling dat je naar het dichtstbijzijnde park afreist en daar met andere spelers in contact komt. Tijdens deze uren kun je speciale Pokémon vangen. In de eerste editie is dat Pikachu, waardoor het evenement van 20 januari aanstaande voor ervaren spelers wat minder interessant is.

Tijdens deze uren komt Pikachu wereldwijd extra vaak in parken voor en daarnaast heeft hij ook nog een speciale aanval. De Pikachu’s die je op dat moment vangt, kunnen de aanval Surf gebruiken, een aanval die normaal alleen door Water-Pokémon gedaan kunnen worden.

Behalve Pikachu krijg je tijdens deze drie uur ook twee keer zoveel XP en Lures die drie uur duren. De Pokémon Community Day wordt wereldwijd gevierd en stelt je dus in staat om samen met andere spelers op te trekken, al zullen de meeste spelers vooral geïnteresseerd zijn in de speciale Pokémon. Op de aparte pagina op de Pokémon Go-website vind je wat het thema is van de eerstvolgende Community Day.

Pokémon Go Community Day januari 2018.

Welke Pokémon ontwikkelaar Niantic de komende maanden in petto heeft voor dit nieuwe evenement, is nog afwachten. Mogelijk geven ze je tijdens deze periode de kans om regio-specifieke Pokémon te vangen die je normaal alleen in andere werelddelen te vinden zijn. Waarschijnlijk ga je hier geen legendarische Pokémon vinden, omdat deze alleen via Gyms te vangen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2018, 17:43
Bron Bron Pokémon Go
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.