Reacties voor: Discovery Dplay van start in Nederland: programma’s van TLC, Discovery en meer

Er is weer een nieuwe streamingdienst van start gegaan in Nederland. Met Discovery Dplay kijk je voor een vast bedrag per maand naar alle populaire programma's van Discovery, TLC en Investigation Discovery.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Geen Apple TV. Niet interessant dus.

  2. “Het duurt nog wel eventjes voordat Apple’s dienst in Nederland en België beschikbaar komt.“

    Waar komt dit steeds vandaan? Ten eerste is de dienst nog helemaal niet officieel door Apple aangekondigd. Ten tweede zijn er geruchten dat de dienst meteen naar 100 landen wordt gebracht.

    Het is Apple’s eigen content dus die kunnen ze gewoon wereldwijd uitbrengen?

    • @Hidde: Dat is niet helemaal waar. Het gerucht was juist dat de dienst in 100 landen in 2019 beschikbaar komt, maar niet overal tegelijkertijd. Het lijkt er juist sterk op dat de dienst eerst alleen in Amerika beschikbaar is, zoals je ook al zag met de huidige TV-app. Omdat Apple voor de dienst ook samenwerkt met allerlei andere aanbieders, is het juist aannemelijker dat het niet tegelijkertijd in heel veel landen uitgebracht wordt, omdat niet al die diensten in elk land beschikbaar zijn. Apple wil ongetwijfeld ook samenwerken met lokale partijen, zoals je nu ook al met de eerder genoemde TV-app ziet.

  3. Ter info:

    Hartelijk dank voor je bericht. Wat leuk dat je zo enthousiast bent over Dplay!
    De Dplay app is op dit moment nog niet beschikbaar voor Apple TV maar dit staat wel op de planning. Wanneer de app precies online zal staan is nog niet precies duidelij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.