Digitaal prentenboek ‘Mus op het net’ met korting tijdens Kinderboekenweek 2010

Mus op het Net is tijdens de Kinderboekenweek met extra korting te krijgen. Het boek is als PDF-bestand aan te schaffen en daarna in iBook te laden.

mus op het netHet is Kinderboekenweek 2010 en dus zijn auteurs druk bezig om hun digitale prentenboeken aan de man… of beter gezegd: aan het kind te brengen. Auteur Rian Visser wilde graag haar digitale kinderboeken in de iBook Store gezet, maar Apple staat dat nog niet niet toe. Vandaar dat Rian voor de Kinderboekenweek (6 t/m 16 oktober) één van haar boeken uit de Mus-serie maar als PDF-bestand aanbiedt met extra korting. In plaats van €4,90 betaal je €1,90. Als je het PDF-bestand hebt gekocht kun je het naar iTunes slepen en daarna via de applicatie iBooks lezen.

Als je de iPad met iTunes synchroniseert verschijnt het boek vanzelf in iBooks. Daarnaast kun je allerlei andere apps gebruiken die PDF-bestanden kunnen lezen, zoals GoodReader. Heeft je kind de smaak te pakken met de Mus-boekjes, dan kan hij/zij doorgaan met de vijf andere boeken uit dezelfde serie. Die zijn gericht op kinderen met verschillende leesniveau’s: voorlezen of zelf lezen voor groep 3 en 4.

Meer info en aanschaffen: books2download.nl

Hieronder zie je een demo:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2010, 21:23
Categorie Apps
Onderwerpen ebook, facebook, prentenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.