ColorWare Grip: geef je iPad een handgreep

De ColorWare Grip is een handgreep voor je iPad. Je kunt zelf de kleur en de uitstraling kiezen. Maar met 300 dollar is het wel een prijzig accessoire.

colorware-gripColorWare is een bedrijf dat mobiele telefoons en andere gadgets voorziet van een kleurenlaagje. Zo kun je je iPad knalrood laten spuiten, of juist stemmig matzwart laten maken waarbij je het appeltje een andere kleur geeft. ColorWare heeft nu een nieuw product voor de iPad: de ColorWare Grip. Dit is een handgreep waarmee je van de iPad een soort koffertje maakt. Door de handgreep is de iPad ook makkelijker vast te houden, wanneer je even op een bankje in het park wat wilt opzoeken (zie foto hieronder). Je kunt de ColorWare Grip laten aansluiten op de coating van je iPad of gewoon voor een neutrale kleur kiezen.

De ColorWare Grip is in feite een aluminium raamwerk rondom de iPad, met een handgreep eraan. Het is geschikt voor elk type iPad en je hebt de mogelijkheid om de kleur van frame en handgreep afzonderlijk te kiezen. Daarbij is de keuze echt enorm: glossy of mat, metallic of parelglans, chroom of een zelfgekozen kleurtje. De levertijd is 3 tot 4 weken en de prijs is niet misselijk: $300.

Meer info: ColorWare Grip
Tipgever: Julian

colorware ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2010, 20:23
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.