Reacties voor: Deze MacBook Pro’s uit 2010 repareert Apple niet meer

Apple heeft de lijst met Vintage en Obsolete producten uitgebreid met MacBooks uit 2010. Deze kun je vanaf nu dus niet meer bij Apple indienen voor reparatie.
Lars Paymans -

Reacties: 4 reacties

  1. Na 6 jaar was het onderhand wel te verwachten. Ik heb nog steeds een 17-Inch MBP uit 2010 en met een Core i7 en een zelf geplaatste SSD is deze nog steeds best wel snel. Stiekem hoop ik nog steeds dat Apple nog weer eens een 17-Inch MBP uitbrengt (4K of 5K retina) alhoewel mijn verstand zegt dat dit niet gaat gebeuren. Jammer! Ik zal dus helaas ooit moeten switchen naar een 15-Inch.

  2. *hehe* .. mijn 2008 15″ MBP is obsolete maar staat nog steeds vrolijk te draaien. Dankzij de 8GB mem uitbreiding en een SSD upgrade werkt ie nog steeds prima. Alleen de batterij houdt het nog hooguit 1 uur vol. Ooit wordt het wel weer eens tijd voor een nieuw apparaat.

  3. Dan kunnen die Apple laptops op mijn school waarschijnlijk niet meer gerepareerd worden.. Veel docenten hebben dingen die kapot zijn

  4. @jo:

    Bij normale zaken zoals computorium in Rotterdam doen ze het wel. Was toevallig 3 weken geleden daar voor een oude macbook reparatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.