Reacties voor: DealExtreme verkoopt goedkope av-kabel

DealExtreme belooft ons een composietkabel voor minder dan vijf euro. Dat is een stuk goedkoper dan de kabel van Apple, die €45 kost.
Lees het complete artikel → DealExtreme verkoopt goedkope av-kabel
Sander Kleijn -
33 reacties
 1. Dit is wel minder: Cons: Worked like a charm until I upgraded to new firmware (3.0). And now all I can see – “This accessory is not suported” message :(Sound successfully goes thru but video doesn’t.

 2. Joh, koop gewoon een officiële kabel bij apple.

  Ik zou trouwens wel graag zien dat apple voor alle apps de AV-out enabled. Zodat je ook games e.d. op een groot scherm kunt spelen. Nu kun je volgens mij alleen foto’s en filmpjes kijken met een dergelijke kabel.

 3. Dealextreme verkoopt Nog meer mooie spullen 🙂

 4. Origineel geplaatst door iDeveloper
  Joh, koop gewoon een officiële kabel bij apple.

  Je zegt tegen de mensen bij de Ikea toch ook niet ‘Joh ga even naar een dure meubelzaak’… laat de mensen lekker, weinig geld voor bijna hetzelfde en je kan het ook nog eens een keer vervangen!

 5. Schandalig!! Vandaar zeker dat ik mijn iPhone dock niet kon verlengen met een simpel USB kabeltje!
  Stelletje communisten daar bij Apple!! Grrrrr!!

 6. Waarom doet apple zo moeilijk over een snoertje :s
  waarschijnlijk staat de A van Apple voor “All about the benjamins” ……

 7. Heb er al eentje, werkt goed..

  Maar idd, dit is lang lang niet het enige mooie iPhone gerelateerde wat ze daar verkopen hoor!
  USB-sync kabel voor een euro, externe batterij, cases 😀
  En alles zonder verzendkosten!

 8. Als je HD uit je iPhone wilt halen heb je toch echt Component nodig…

 9. LET OP: trap hier NIET in! Dit kabeltje werkt niet. Ik heb ze getest op zowel een eerste generatie iPhone als een iPhone 3G en het werkte niet.

 10. off-topic: moet je me toch ff uitleggen wat daar communistisch aan is… Eerder super kapitalistisch….
  Ot: verder super als dit goed werkt. Echt belacheloos dat oudere kabels niet meer werken…

  Origineel geplaatst door Roy
  Schandalig!! Vandaar zeker dat ik mijn iPhone dock niet kon verlengen met een simpel USB kabeltje!
  Stelletje communisten daar bij Apple!! Grrrrr!!

 11. Deze site gebruik ik al twee jaanol alle Apple prodcten (de namaak natuurlijk) hier te krijgen. Heb er zelf een iPhone houder gekocht die je aan het raam kan bevestigen! Kost slechts 3€ ofzo en word inderdaad gratis opgestuurd. Helemaal top. Enige is wel dat het 1,5 week duurt voordat je het binnen hebt maar i font care!!

 12. Ik vind het vooral jammer dat je niet gewoon je volledige iphone scherm op een tv kunt krijgen, maar alleen slideshows en films. Anders zou ik direct een dure Apple kabel kopen. Kan iemand mij vertellen waarom deze restricties zijn?

  En dan nog een vraag: Als je een quicktime stream van internet kijkt, wordt deze dan wél naar de tv gestuurd? Of is het echt alleen slideshow/film?

 13. Wellicht ten overvloede, maar ik verwacht dat je dat bestand alleen kunt patchen als je de telefoon gejailbreakt hebt.

 14. Ik hbe deze kabel thuis liggen. en ik zag idd toen ik hem aansluit een foto op m’n tv, echter kwam paar seconden later de melding op mijn iPhone dat het niet was gemaakt voor de iPhone. en werkte het dus ook niet meer 🙁

 15. Ik heb via eBay een Composite kabel uit Hong Kong laten komen voor ongeveer tien euro, en geen verzendkosten. Werkt prima. En als je jailbraik hebt, kun je ScreenSplitr installeren. Dan krijg je gewoon alles op je TV te zien wat je ook op je iPhone ziet…. 🙂

  @ Nifty: streams zie je ook al op de TV. Heb zo laatst het journaal gekeken over 3G. Ging nog best redelijk 😉

 16. ik heb al meer dan 100 bestellingen bij DX. Ik heb al 2 iphone AV kabels maar allebei hebben geen video, alleen audio. (ik gebruik ook 3.0 of hoger)

 17. WAAAAAAAATTT, een paar dagen geleden had ik iets geschreven over het spelen van de games in de appstore op je macbook of macbook pro beeldscherm en ik wist helemaal niet dat er een component/composite bestaat in de nederlandse apple store!!!!. en ik zoeken als een gek. Maarja zo te zien kan je met deze kabel toch de games/apps niet zien op je beeldscherm.

  De beoordelen van de mensen die het hebben gekocht is niet slecht, ze zeggen dat je films, podcast, muziek, foto’s kan bekijken op je tv ermee. Dat is al een goed teken.

  Ik hoop echt dat in de volgende firmware update bschikbaar komt dat je ook je apps kan zien op je tv en natuurlijk gaat het hier om het spelen van games op je tv, dat zou geweldig zijn. Als dat mogelijk word dan ga ik zo’n kabel kopen en gelijk een platte tv scherm. You know what it is apple all the wayyy!!!

 18. ALS het zo zit zal ik wel een originele aanschaffen…tenminste geen zorgen dat het misschien niet/wel werkt.

 19. @Hotmans: Tja als je je iphone niet jailbreakt werkt het dus niet 😛
  wel audio trouwens 🙂

  @DC3fanboy_NL
  en idd ook jammer dat je geen games op tv kan spelen lijkt me ook gaaf 😛

 20. De kabel van apple kun je gebruiken voor games op je tv ALS je jailbreak hebt en “tvout” uit cydia installeert ^^ Was alleen niet van plan om een kabel bij apple te gaan kopen aangezien dat behoorlijk aan de hoge kant ligt maar andere kan is het wel beter.

  Ik wacht nog even met een betere kabel die overal op werkt.

 21. Ik heb exact deze kabel in huis. Standaard doet de kabel het niet op 3.0. Maar zoals vermeld, na het vervangen van dat bestandje (alleen met jailbreak mogelijk) werkt de kabel uitstekend. Enige wat de kabel niet ondersteund is opladen via USB en afspelen op tv gelijktijdig. Dan stopt de video er om de 3 minuten mee.

  Al met al. Ik ben er erg tevreden mee!
  En ik hoop dat mensen iets hebben aan deze post.

 22. Wekr inderdaad!!! Alleen wel even opletten en de rechten van het vervangingsbestand even goedzetten 🙂

 23. Origineel geplaatst door Danny Bevers
  De kabel van apple kun je gebruiken voor games op je tv ALS je jailbreak hebt en “tvout” uit cydia installeert ^^ Was alleen niet van plan om een kabel bij apple te gaan kopen aangezien dat behoorlijk aan de hoge kant ligt maar andere kan is het wel beter.Ik wacht nog even met een betere kabel die overal op werkt.

  Oja das vet, maar mijn iphone jailbreaken doe ik niet, ik laat het zo staan, lekker me spellen kopen in de appstore, ze zijn niet duur, vind ik dan. Ach ja ik denk wel dat apple hierover veel vragen hebben gekregen denk ik, dus ik wacht wel.

  Hoop wel dat mijn favorieten site en dat is iPhoneClub.nl me wel hier op de hoogte wilt houden 🙂

 24. Hier in Mexico kosten zulke AV kabels tussen 105 en 200 Pesos, merknaam is Mobo en 9 van de 10 komen ze uit dezelfde fabriek. Ik heb voor mijn kabel 5€ betaald.

 25. Zijn er dan geen grenzen aan de hebzucht en waanzin van deze coorperaties ?

 26. @Willem:

  HD op een iPhone?…. kan niet op dit moment!

 27. Als ik de officiele component kabel van Apple gebruik en dan via Air Video probeer te streamen. Heb ik dan beeld via tv-out? Of is dit alleen mogelijk via de ipod-optie?

 28. Ik koop altijd spullen van Dealextream, deze heb ik ook gekocht en werkt perfect !!!

 29. @Jru: Apple is een gierig en arrogant bedrijf. Ze laten je echt veel te veel voor supplies betalen…

  Ik vind dat dit wel een onderzoekje waard is… mag dit zomaar? Iedereen zeikt over Microsoft, maar Apple is net zo’n stom bedrijf! Of zou houden anderen van de markt, of maken woekerwinsten op kabeltjes (waar iedereen van weet dat ze voor een paar cent worden gefabriceerd).

 30. Heb net ook een hele serie dingen gekocht bij DE. Ben benieuwd naar de kwaliteit. Tis in ieder geval nog goedkoper dan Ebay…Bedankt voor de tip!

 31. De originele componentkabel ondersteunt dus ipod, itunes (alle gratis vodcasts uit de winkel) plus de officiele youtube-applicatie, maar je moet niet denken dat het beeld van andere applicaties zoals uitzendinggemist, truveo en iwoopie wordt doorgestuurd naar de tv. Dan moet je het doen met enkel geluid via de tv en beeld op de iphone. Bij de wel ondersteunde applicaties gaat het beeld dus naar de tv en NIET meer naar de iphone.
  De ondersteuning voor fotorolletje is ook ontluisterend: je kunt alleen slideshow gebruiken vanaf je allereerste foto en niet ergens vanaf een specifieke foto starten. Foto’s vertonen vanaf een webdienst zoals picasa of flickr is dus ook nog toekomstmuziek.
  Als de originele kabel al zoveel te wensen overlaat voor de niet-jailbreakers, waarom dan een kabel kopen waar nog meer mitsen en maren aan kleven?

 32. Lijkt me wel wat. Handig als je filmpjes wilt kijken bij je vrienden, gewoon rippen in iPhone format en meenemen op je iphone 😉

 33. heb het iapd bestand vervangen met het prog iphonebrowser en idd nu doet me kabel het weer! Geluid dee het al maar nu dus ook weer het video gebeuren.top dat jullie de oplossing hadden!
  1000 x thanks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.