De vijf meest gewilde telefoons van 2007

TecheBlog heeft een lijst gemaakt van de meest gewilde telefoons voor 2007. Allemaal hebben ze een groot scherm en kunnen doorgaan voor iPhone-killers, maar natuurlijk staat de iPhone zelf ook in de lijst. 5. Toshiba G900 met 3 inch WVGA-scherm (800 x 400 pixels), aanraakscherm, 2 megapixel camera, tweede VGA-camera, biometrische vingerscanner, 64 MB geheugen, […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

TecheBlog heeft een lijst gemaakt van de meest gewilde telefoons voor 2007. Allemaal hebben ze een groot scherm en kunnen doorgaan voor iPhone-killers, maar natuurlijk staat de iPhone zelf ook in de lijst.


5. Toshiba G900 met 3 inch WVGA-scherm (800 x 400 pixels), aanraakscherm, 2 megapixel camera, tweede VGA-camera, biometrische vingerscanner, 64 MB geheugen, HSDPA, Wi-Fi en Bluetooth met A2DP, zodat je met een draadloze stereokoptelefoon muziek kunt luisteren. Ten opzichte van de iPhone geen bedreiging; de Toshiba heeft alleen een snellere internetverbinding (HSDPA) maar schiet op de andere punten tekort.

4. Samsung SGH-F700 met 2,78 inch scherm, 5 megapixel camera, QWERTY-toetsenbord en HSDPA. Deze stond ook al in ons eigen overzicht van iPhone-killers. De Samsung heeft ten opzichte van de iPhone een erg klein scherm, maar wel een veel betere camera én een veel snellere internetverbinding (HSDPA). Het toetsenbordje zou bij veel mensen ook wel eens de doorslag kunnen geven. Plus dat Samsung een erg fashionable merk is, waarmee je gezien mag worden.

3. Nokia N95, een grote bedreiging voor de andere telefoons uit deze top 5, want bijna iedereen is opgegroeid met een Nokia en deze telefoon kan ook nog ‘s bijna alles. Het 2,6 inch QVGA-scherm en 150 MB geheugen valt wat tegen ten opzichte van de iPhone, maar de 5 megapixel camera, ondersteuning voor HSDPA én ingebouwde GPS vind je alleen bij dit topmodel van Nokia.

2. LG Prada, dé telefoon voor de echte fashion victim. Een echt stijlicoon haalt hier z’n neus voor op, want LG is ondanks de Chocolate nog steeds niet een écht sexy merk, maar het Prada-logo maakt veel goed. Er zit een 3.0 inch scherm, een 2 megapixel camera en 8 MB geheugen in. Technisch gezien blijft het wat achter bij de iPhone en andere iPhone-klonen, maar de LG Prada is wel kleiner en lichter dan de concurrentie. Zie voor de technische gegevens onze vergelijking van iPhone-killers.

1. Apple iPhone, wat moeten we hier nog over zeggen? Een 3,5 inch scherm, 4 of 8 GB geheugen (meer dan elke andere telefoon), een 2 megapixel camera en Bluetooth 2.0 met EDR en A2DP, dus supersnel muziek overzetten en via je draadloze Bluetooth headset ernaar luisteren. Staat op nummer 1, omdat het voor de lancering al legendarisch is en elke andere telefoon er tegen afgemeten zal worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 februari 2013 om 16:37
Onderwerp
Categorie
iDevices
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.